Wątróbki w sosie ziołowo-musztardowym
Wątróbki w sosie ziołowo-musztardowym
Do tego dania użyłam wątróbek drobiowych, ale bardzo często korzystam z wątróbki wieprzowej. Przyznam , że drobiowe są o wiele delikatniejsze w smaku i bardziej miękkie. Polecam tą wersję, o wiele lepsza:) Składniki: 1,2 kg wątróbek drobiowych 3 cebule 1/2 pojemnika śmietany 18% 1/2 słoika musztardy francuskiej 2 szklanki bulion warzywnego (może być z kostki) sól pieprz majeranek oregano słodka mielona papryka 2-3 łyżki oleju Wykonanie: Wątróbki myję pod bieżącą wodą, osączam na sicie i wrzucam na dość moc... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bea(u)ty kitchen
Autor
Beata Kuśmirek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
drobiowe, cebula, wątróbka drobiowa, mielone, papryka, pieczywo, słoik, francuskie, ryż, sosy, sos do mielonego , sos do ryżu
Inne przepisy z Bea(u)ty kitchen
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję