Makaron z Indykiem w Sosie Szpinakowym !!

Makaron z Indykiem w Sosie Szpinakowym !!

Makaron z Indykiem w Sosie Szpinakowym !!

Przepis modyfikowany pod Tefal Cousine Companion tak żeby każdy mógł go szybko i łatwo przygotować w swoim Tefal CC :) SKŁADNIKI: 300 g - ROZDROBNIONY MROŻONY SZPINAK 150 ml. ŚMIETANA 18% 800 g. MIĘSO INDYKA GULASZOWE (porcja dla 5 osób) 1 średnia czerwona cebula, 1 ząbek czosnku, 2 listki laurowe, 4 ziarenka ziela angielskiego sól, pieprz gałka muszkatołowa (świeżo tarta) świeżo tarty parmezan MAKARON PENNE    PRZYGOTOWANIE:  W Tefal Cousine Companion instalujemy nóż do blendowania, wrzucamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bartek Gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.