Bruschetta po polsku podana z jajkiem i parmezanem.

Bruschetta po polsku podana z jajkiem i parmezanem.

Bruschetta po polsku podana z jajkiem i parmezanem.

Przepis na : śniadanie

Tak, tak wiem. Trend na niełącznie ogórka zielonego i pomidora, niemalże śmierć, kostucha i te sprawy. Zero witamin i w ogóle. Trudno jakoś przetrwam, bo uwielbiam to połączenie. Grzyby też nie mają żadnych odżywczych wartości, a jadam tonami i żyję...jeszcze! Czego użyłem? -pomidor -ogórek -oliwa -oregano -sól, pieprz -starty parmezan -pieczywo żytnie -jajko Pieczywo podgrzewamy w opiekaczu. Jajko gotujemy na wrzątku, w szczelnie zamkniętym woreczku przez 4 minuty. Obrane ogórki i pomidory kroimy w kotkę i łączymy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu BaRepas

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.