Bruschetta po polsku podana z jajkiem i parmezanem.
Bruschetta po polsku podana z jajkiem i parmezanem.
Przepis na : śniadanie
Tak, tak wiem. Trend na niełącznie ogórka zielonego i pomidora, niemalże śmierć, kostucha i te sprawy. Zero witamin i w ogóle. Trudno jakoś przetrwam, bo uwielbiam to połączenie. Grzyby też nie mają żadnych odżywczych wartości, a jadam tonami i żyję...jeszcze! Czego użyłem? -pomidor -ogórek -oliwa -oregano -sól, pieprz -starty parmezan -pieczywo żytnie -jajko Pieczywo podgrzewamy w opiekaczu. Jajko gotujemy na wrzątku, w szczelnie zamkniętym woreczku przez 4 minuty. Obrane ogórki i pomidory kroimy w kotkę i łączymy... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu BaRepas
Autor
baRepas
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jajko, bruschetta, ogórki, pomidor, pieczywo, grzyby, śniadanie, śniadania, salatka z jajkiem, sałatki
Inne przepisy z BaRepas
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję