Przepis na : deser
Tradycyjny piernik długodojrzewający na Boże Narodzenie – wymaga cierpliwości, ale naprawdę warto! Piernik bożonarodzeniowy zaczynamy przygotowywać już w połowie listopada, po czym zostawiamy go na 3-4 tygodnie w chłodnym miejscu, by po tym czasie upiec i następnie dokończyć. {"@context":"http:\/\/schema.org","@type":"Recipe","image":["https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/03\/piernik-bo\u017conarodzeniowy-1-250x250.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/03\/piernik-bo\u017conarodzeniowy-1-198x164.jpg","https:\/\/www.bardzogrubysmok.pl\/wp-content\/uploads\/2020\/03\/piernik-bo\u017conarodzeniowy-1-320x200.jpg"],"recipeIngredient":["0,5l miodu,\r","2... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...