TOFUNANA PIE Z POLEWĄ DAKTYLOWĄ

TOFUNANA PIE Z POLEWĄ DAKTYLOWĄ

TOFUNANA PIE Z POLEWĄ DAKTYLOWĄ

Składniki (tortownica o średnicy 18 cm): 1,5 szklanki płatków owsianych 5  płaskich łyżek masła orzechowego 2 kostki tofu (po 180 g) 1 łyżka białka konopnego 1/2 łyżeczki chlorelli 2 banany (dojrzałe) 5 łyżek rozpuszczonej żelatyny (według przepisu na opakowaniu) * 1 szklanka suszonych daktyli po kilka sztuk orzechów nerkowca i laskowych - do dekoracji * Dla wegan można zastąpić agarem Płatki owsiane chwilę zmielić, tak aby pozostały drobne kawałki (NIE na mąkę). Przesypać do miski, dodać masło orzecho... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Banana Smiles

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.