Przepis na : obiad
Pstrągi pieczone z masłem czosnkowym i pieprzem czerwonym przygotowałam na obiad, wyszły smaczne i aromatyczne. Pieprz czerwony świetnie połączył się z masłem czosnkowym i natką pietruszki, dzięki niemu pstrągi mają lekko słodki smak. Składniki: 2 oczyszczone pstrągi tęczowe 2 łyżki ziaren czerwonego pieprzu Swojski wyrób Sól 100 gram masła 2 ząbki czosnku Pól pęczka natki pietruszki Sposób przygotowania: Pieprz czerwony lekko rozgniatamy w moździerzu, nacieramy umyte i osuszone pstrągi, lekko oprószamy so... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.
Czytaj dalej...