Leczo z cukinii z cieciorką

Leczo z cukinii z cieciorką

Leczo z cukinii z cieciorką

Przepis na : obiad

Moja rodzina lubi leczo pod każdą postacią, tym razem postanowiłam dodać do niego cieciorkę, wyszło bardzo smaczne i sycące. Składniki: 2 małe cukinie 1 papryka czerwona 1 cebula 200 gram drobiowej kiełbasy 1 puszka cieciorki gotowanej na parze Bonduelle 300 ml. przecieru pomidorowego Słodka i ostra papryka Sól, pieprz Olej do smażenia Sposób przygotowania: Cebulę obieramy i kroimy w paski, podsmażamy na niewielkiej ilości oleju. Dodajemy pokrojoną w cienkie plasterki kiełbasę, podsmażamy przez kilka minut. Cu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bajeczna Kuchnia

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.