Gulasz z indyka fasolą i warzywami
Gulasz z indyka fasolą i warzywami
Przepis na : obiad
Pyszny i sycący gulasz z piersi indyka z fasolą Jaś oraz warzywami, doskonale smakuje podany z ryżem lub kaszą ale również możemy podać go z samym pieczywem. Zbliżają się jesienne dni więc coraz częściej mamy ochotę na bardziej sycące i rozgrzewające dania. Składniki: 300 gram piersi z indyka 1 papryka czerwona 1 mała cukinia zielona 1 mała cukinia żółta 1 cebula 1 puszka fasoli Jaś Jamar 500 ml. przecieru pomidorowego Jamar Olej do smażenia Sól, pieprz Przyprawa do indyka Słodka i ostra papryka Zioła prowa... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Bajeczna Kuchnia
Autor
Bogusia Grochala
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
indyk, cukinia, piersi, pierś, fasola, pierś z indyka, mięso, zupa pomidorowa, gulasz, ryż, mięso duszone, pieczywo, kasza, obiad, dania z piersi indyka, dania z piersi indyka, ryż z warzywami, czerwona fasola, fasola czerwona, warzywa na patelnie, ryż smażony
Inne przepisy z Bajeczna Kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję