Surówka z czerwonej kapusty z octem balsamicznym i orzechami

Surówka z czerwonej kapusty z octem balsamicznym i orzechami

Surówka z czerwonej kapusty z octem balsamicznym i orzechami

Przepis na : kolacja

Wspierajmy naszą odporność poprzez ćwiczenia fizyczne i dietę. U mnie micha pełna antyoksydantów, dobrych tłuszczów i witamin. 1/4 główki czerwonej kapusty 1/2 jabłka 1 mała czerwona cebula 2 łyżeczki octu balsamicznego 1 łyżeczka miodu 2 łyżki oliwy z oliwek lub tłoczonego na zimno oleju lnianego 1 łyżeczka nasion lnu 2 łyżeczki nasion słonecznika kilka orzechów włoskich suszone żurawiny ( kilka sztuk) sól i pieprz do smaku świeże oregano Kapustę poszatkować, cebulę pokroić w drobną kostkę, jabłko zetrzeć na... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.