Muffiny wytrawne z jajek i warzyw z fetą

Muffiny wytrawne z jajek i warzyw z fetą

Muffiny wytrawne z jajek i warzyw z fetą

Przepis na : śniadanie

Najlepiej jeść je zaraz po wyciągnięciu z piekarnika. Są wtedy jak  puchate baryłki. Mój mąż sceptycznie do nich podchodził, bo muffin brzmi słodko. Ale kiedy spróbował,  stwierdził, że są pyszne. Jest fanem omletów, jajecznicy,więc muffiny docenił. Zimne też smakują i warto je zabrać w pudełku na drugie śniadanie do pracy. Na 6 sztuk 6 jajek 1/2 cebuli 1/4 czerwonej papryki trochę cukinii, 2 różyczki brokuła lub kalafiora 1/2 opakowania fety olej tymianek oregano Jajka wbić do miski i roztrzepać.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.