Sałatka warstwowa z jajkiem i rzodkiewką

184
  • Sałatka warstwowa z jajkiem i rzodkiewką
  • Sałatka warstwowa z jajkiem i rzodkiewką

    SKŁADNIKI:              200 g szynki 4 jajka na twardo 4 łyżki majonezu 150 g żółtego sera pęczek rzodkiewek rzeżucha WYKONANIE: 1.  Szynkę i jajka pokroić w kostkę. 2.  Żółty ser zetrzeć na tarce o małych oczkach, rzodkiewkę na dużych oczkach. 3.  Do miski wsypać pokrojoną szynkę, przykryć warstwa jajek i posmarować majonezem. 4.  Posypać rzeżuchą, przykryć startym serem i rzodkiewką. ZAPRASZAM NA FILM - Sałatka warstwowa ! Jeśli spodobał Ci się film... Czytaj dalej na blogu Atlas Smaków


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Atlas Smaków

    Dodaj komentarz