Domowe płatki zbożowe ( musli )
Domowe płatki zbożowe ( musli )
Domowe płatki zbożowe ( musli ) Zdrowe zbożowe płatki pełne błonnika. Śniadaniowe lub kolacyjne – u nas to drugie bardziej. Z czym jadamy ? Staś najbardziej na sucho, bo bardziej chrupiące. Zdarza się, że z mlekiem, ostatnio z mlekiem kozim lub z kozim jogurtem, nawet z kakaem na mleku. Dlaczego warto takie płatki jeść ? Zawierają dużo błonnika, witamin z grupy B i wiele składników mineralnych. Płatki owiane – najbardziej bogate w błonnik, zawierają witaminę B6, która porawia pamięć. Owies działa też antydepresyj... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu apetytnapieczenie
Autor
Joanna Bochyńska
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kakao, zdrowe przepisy, płatki owsiane, orzechy, figa, kokosowe, żurawina, owsiane, dynia, słonecznik, sezam, orzechy włoskie, pestki dyni i słonecznika, dynia pieczona
Inne przepisy z apetytnapieczenie
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję