Szparagi z patelni z pieczonym czosnkiem
Szparagi z patelni z pieczonym czosnkiem
Przepis na : śniadanie
Szparagi zielone, w sezonie smakują najlepiej. Warto korzystać póki są i smakują najlepiej Szparagi z patelni z czosnkiem i aromatycznym rozmarynem. Fantastyczny smak na letnie śniadanie lub kolację Szparagi z patelni z pieczonym czosnkiem Drukuj Czas przygotowania 2 min Czas gotowania 8 min Czas całkowity 10 min Ilość porcji: 1 Składniki pęczek szparagów zielonych 3 ząbki czosnku w łupinie 2 gałązki rozmarynu świeżego sól, pieprz do smaku papryka wędzona (może być ewentualnie słodka) oliwa Wykonani... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Apetyt na Zielone
Autor
Apetyt na Zielone
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
szparagi, śniadania, zielone szparagi, papryka, kolacja, bezglutenowe, wegańskie
Inne przepisy z Apetyt na Zielone
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję