Każdy ma czasem ochotę na chwileczkę zapomnienia, a jak wiadomo najprościej sprawić sobie przyjemność podjadając słodkości. Tradycyjnego miodownika przełożyłam jabłkami i wyszło prawdziwe niebo w gębie. Bawimy się razem z #cukiertrzcinowy #syroptrzcinowy #diamant Przepis podaję na dużą blaszkę 40x24 cm. Ciasto: - 3 i 1/2 szklanki mąki pszennej - 25 dag masła - 1/2 szklanki cukru trzcinowego - 1/2 szklanki miodu - 2 jaja - 2 łyżeczki sody 1. Ciasto szybko i energicznie zagnieść, podzielić na trzy części, ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Inspiruje mnie to co nowe i czego jeszcze nie znam. Smakuję, gotuję... i już nie mówię „nigdy”...