Kabanosy w cieście francuskim z sezamem

Kabanosy w cieście francuskim z sezamem

Kabanosy w cieście francuskim z sezamem

Mam rację, że lubicie szybko?, a nawet ekspresowo?, a więc ta przekąska jest dla Was, kilka minut i gotowe, a goście właśnie pukają do drzwi... Karnawałowo, wytrawnie do alkoholu i nie tylko.... Składniki: - 1 opakowanie ciasta francuskiego - 50 dag kabanosów wieprzowych z Polskiego Dwora od Hańderek - sezam - 1 jajko do posmarowania ciasta  1. Ciasto kroimy w cienkie plastry na szerokość ok. 0,7 - 1 cm, owijamy nim kabanosy, smarujemy rozbełtanym jajem i pozsypujemy sezamem. 2. Czas pieczenia ok. 15-20 minu... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.