Dynia faszerowana kaszą gryczaną i warzywami

Dynia faszerowana kaszą gryczaną i warzywami

Dynia faszerowana kaszą gryczaną i warzywami

Przyroda tak to wszystko poukładała, że w każdej porze roku odnajdziemy kolory w naszej kuchni, które wspaniale do niej pasują. Uwielbiam jeść kolorowo, a tym bardziej doceniam zdrową kuchnię. Dziś królową dnia jest zachwycająca dynia i oczywiście kasza gryczana, a do wspólnej zabawy w jesienne kolory zaprasza #myAmbition.   Składniki: - 2 małe dynie jadalne - 1 szklanka kaszy gryczanej białej niepalonej - 2 i 1/2 szklanki bulionu warzywnego lub mięsnego - 1 duża czerwona papryka - 1 duży pomidor - 2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Apetyczna babeczka

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.