Zupa Ramen wołowy

Zupa Ramen wołowy

Zupa Ramen wołowy

Mięso w zupie Ramen powinno się długo gotować.. szczególnie, gdy zupa jest robiona na wołowinie z dodatkiem kości. Chciałam Wam pokazać moją ulubioną wariację z tego typu "rosołem". Ciekawa jestem, czy Wam też tak posmakuje :-) Czas przygotowywania:  około 30 minut Łączny czas gotowania: 6 godzin Ilość porcji:  10 Składniki: • 1 kg wołowiny - szponder z kością • 2,5 litra wody • 1 średnia marchewka • 1 korzeń pietruszki • łyżka ziaren pieprzu • 2 płaskie łyżki soli • 250 g ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

wołowina, zupa, ciekawe przepisy, mięso, sosy, rosół, makarony, makaron, chilli, sos do makaronu

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.