Dip z białej fasoli i zatatu

Dip z białej fasoli i zatatu

Dip z białej fasoli i zatatu

Świetny, prosty i szybki przepis na dip z białej fasoli. Idealny jako: - dip do surowych warzyw - sos do białego mięsa, ryb i owoców morza - dip do chlebka pitta - dodatek do pieczywa, chipsów Czas przygotowywania:  do 10 minut Ilość porcji:  sos dla 4-6 osób czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AniaGotuje.pl

Autor

AniaGotuje.plAniaGotuje.pl

Blog kulinarny - AniaGotuje.pl z przepisami kuchni Polskiej i zagranicznej. Sprawdzone przepisy i wiele porad kulinarnych.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

dipy, ryby, sosy, owoce morza, mięso, ryba, fasola, pieczywo

Inne przepisy z AniaGotuje.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.