Kiszona kapusta

Kiszona kapusta

Kiszona kapusta

Kiszona kapusta, to podstawa niemal każdej potrawy wigilijnej. Dodajemy ją m.in. do krokietów, pierogów, pasztecików, bigosu. Przepis zdobyliśmy od Taty Ryśka. Wypróbujcie i oceńcie sami ok. 6-7 dni składniki: 10 kg kapusty 1/2 kg marchewki 20 dag soli 3 dag nasion kminku 3 dag nasion kopru włoskiego 2 jabłka szare Renety ok. 12 ziaren ziela angielskiego kamienny garnek dębowa deska wykonanie: Marchewkę trzemy na cienkiej jarzynowej tarce. Wszystkie składniki mieszamy razem i czekamy godzinę. W tym czasie sm... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ania i Marcin gotują

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

aniaimarcin-gotuja.planiaimarcin-gotuja.pl

Kochamy gotować :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, marchewka, pierogi przepis, deser, desery, kolacja, pierogi, jabłka, obiad, ciasto, kapusta kiszona, wigilijne potrawy, potrawy wigilijne, tarta, krokiety, bigos, paszteciki, boże narodzenie, paszteciki z kapustą, tarta z jabłkami, ciasto na boże narodzenie, ciasto z bezami, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, ciasta z jabłkami

Inne przepisy z Ania i Marcin gotują

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.