Zupa potrawkowa

Zupa potrawkowa

Zupa potrawkowa

Zupa potrawkowa to świetna alternatywa do klasycznej potrawki. Świetny sposób na wykorzystanie gotowanego mięsa na przykład z rosołu. Przepyszne i sycące  danie jednogarnkowe które u nas cieszy się dużym powodzeniem. Najczęściej jest gotowana z tak zwanego rosołu z wczoraj :) 4 porcje około 300 -400 gramów gotowanego mięsa np. z rosołu u mnie drobiowe 2 średniej wielkości marchewki 1 szklanka zielonego groszku użyłam mrożonego ale może być z puszki około 1,5 litra rosołu 50 gramów ryżu sól pieprz sok z poło... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Warto przeczytać

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.