Fajny sposób na podanie schabu na rodzinny obiad. Super się prezentuje na stole i smakuje wybornie. Podaję go z pieczonymi ziemniaczkami i kapustą zasmażaną. 1 kg schabu 150 g wędzonego boczku 100 g pieczarek pól malej papryki 2 ząbki czosnku sól pieprz 2 łyżki bułki tartej 1 małe jajko Marynata 4 łyżki oleju sól spora ilość grubo mielonego pieprzu słodka papryka Wszystkie składniki na marynatę mieszamy dokładnie. Boczek i paprykę kroimy w drobną kosteczkę, pieczarki ścieramy na dużych oczkach tarki. W...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...