Rolada z kurczaka z mięsem mielonym i fasolką szparagową

Rolada z kurczaka z mięsem mielonym i fasolką szparagową

Rolada z kurczaka z mięsem mielonym i fasolką szparagową

Rolada z filetów kurczaka nadziana mięsem mielonym i fasolką szparagową. Pyszna propozycja na rodzinny obiad ale smakuje też na zimno. Taką roladę można podać jako przystawkę na imprezę  pod galaretą. Wbrew pozorom nie jest trudna do przygotowania.  Przepis krok po kroku. 1 rolada około 8 -10 porcji ( plastrów) 500-600 gramów filetów z kurczaka 2 duże 250 gramów mięsa mielonego 3 garście fasolki szparagowej użyłam mrożonej 4 duże plastry boczku wędzonego lub szynki konserwowej sól pieprz jarzynka(opcj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.