Gołąbki w kapuście pekińskiej

Gołąbki w kapuście pekińskiej

Gołąbki w kapuście pekińskiej

Bardzo smaczne gołąbki w kapuście pekińskiej w sosie pomidorowym. Równie smaczne jak te tradycyjne w białej kapuście a ich dodatkową zaletą jest to że robi się je bardzo szybko. 10 sztuk gołąbków 1 duża kapusta pekińska 350 gramów mięsa mielonego wieprzowego 100 gramów zwykłego białego ryżu  1 mała cebula sól pieprz majeranek malutki ząbek czosnku pół łyżeczki słodkiej papryki pół małego słoiczka koncentratu pomidorowego ( 2 czubate łyżki) łyżka masła + 1 łyżka oleju Ryż ugotować i wystudzić. Cebulę p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Andzia Pichci

Warto przeczytać

Wszystko co powinieneś wiedzieć o idealnym cieście do pizzy

Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.