Żeby urozmaicić trochę tradycyjne ziemniaki tym razem je podgotowałam a potem zapiekłam. Wyszły wyjątkowo smaczne, aromatyczne a z wierzchu chrupiące. Czosnek oraz przyprawa dodana do ciepłego masła wydobyła swój aromat i smak. Fajna alternatywa dla dzieci w zamian za frytki smażone w głębokim tłuszczu. Składniki: 9 ziemniaków 2 łyżki masła 3 ząbki czosnku przyprawa do ziemniaków - ziemniaczki na medal Kamis Przygotowanie: Ziemniaki obrać, ugotować w osolonej wodzie na półtwardo. Mas... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Wszystko można zrobić w zdrowszej wersji ;) A takie ziemniaczki muszą być pyszne.
Świetna podpowiedź. Zawsze to jakaś odmiana. Bardzo apetycznie wyglądają :)
Uwielbiamy pieczone ziemniaczki:) Chętnie byśmy je dzisiaj zjadły na obiad. :)
Super te ziemniaczki, uwielbiam takie :)www.brulionspadochroniarza.pl
na wiosnę mam już dość klasycznych ziemniaków do obiadu a ten przepis jest bardzo smakowity:)