Papryka faszerowana

Papryka faszerowana

Papryka faszerowana

W sezonie gdy mamy, pachnącą, aromatyczną i tanią paprykę trzeba z tego korzystać. Polecam Wam między innymi paprykę faszerowaną z mięsem, ryżem i pieczarkami. Składniki: 3 szt papryka czerwona świeża 300 g zmielonej łopatki wieprzowej 1 woreczek ryżu 100 g pieczarek 1 cebula mniejsza 1 jajko olej do smażenia 1 łyżeczka słodkiej papryki 0,5 łyżeczki pieprzu 0,5 łyżeczki ziół prowansalskich 1 łyżeczka soli szczypta papryki ostrej mozzarella Przygotowanie: Ryż ugotować w osolonej wodzie, ... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Paulina C., 15 września 2013 16:30:11

uwielbiam tak przygotowaną paprykę!

Aguś kulinarnie, 15 września 2013 16:48:18

Bogato nadziana:)))Bardzo lubię faszerowana paprykę:)

Justyna Bąk, 15 września 2013 17:27:19

wygląda smacznie:)

kruszyna, 16 września 2013 00:16:10

Ale pięknie podana! Napakowana po sam kapelusz, aż się chce chwycić za widelec i wcinać :))

Łucja, 16 września 2013 02:07:23

wspaniale podana :) bardzo lubię i nawet nie dawno robiłam :D

Anonymous, 11 października 2013 21:38:13

ahhhh :)