Babka z szafranem i daktylami
Babka z szafranem i daktylami
Dzięki uprzejmości firmy TUPPERWARE otrzymałam do przetestowania silikonową foremkę "Silikonowy król" klik . Foremka ma ładny i niespotykany kształt. Produkty Tupperware wytwarzane są z najwyższą precyzją i starannością. Postanowiłam, że upiekę babkę. Padło na wilgotną babkę z najdroższą przyprawą czyli z szafranem oraz z dodatkiem daktyli. Zarówno z foremki jak i z babki jestem bardzo zadowolona.Cały asortyment firmy TUPPERWARE znajdziecie tutaj.Natomiast o wszystkich nowościach informację znajdziecie również na fb t... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Ala piecze i gotuje
Autor
alaaa72
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pieczenie, mąka, babki, ciasto, tarta, lekka, bez pieczenia, łatwe , jajko, cukier, muffiny, desery, deser, bułki, mleko w proszku, ciasto mleko w proszku, ciasto z bezami, lekkie ciasto, bułka pszenna, łatwe ciasto, bułki bez pieczenia, muffinki waniliowe, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia
Inne przepisy z Ala piecze i gotuje
Dodaj komentarz
Natalie,
14 lutego 2014 20:55:59Silikonowe foremki to duże ułatwienie :) Bardzo takie lubię :)
Justyna Żak,
14 lutego 2014 20:58:03wygląda rewelacyjnie, co za kolor:)
Renula,
14 lutego 2014 21:50:20Ale piękna! Jaka kapitalna foremka!
Aguś kulinarnie,
14 lutego 2014 23:40:21Uuu z szafranem,to tak na bogato:)ciasto wygląda na bardzo puszyste i pyszne:)
gin,
15 lutego 2014 12:20:52Bardzo fajna foremka, taka oryginalna :)A babka musiała smakować wyjątkowo :)
Ola,
15 lutego 2014 18:15:09fajny kształt!
Monika Kwiatkowska,
15 lutego 2014 22:23:12Mhmmm...już sobie ten zapach i smak wyobrażam! Fajniusie foremki :)
Weronika Domogród,
15 lutego 2014 23:43:20Ciasto wygląda rewelacyjnie, jak słoneczko. Od razu wraca humor
Ewa Capri,
15 lutego 2014 23:50:09foremka super, no i ten kolorek ciasta, mmm ! :)
Magdalena Cendrowska,
16 lutego 2014 11:18:13Prześliczna ta babka, super foremka :)www.brulionspadochroniarza.pl
Joanna Gralik,
16 lutego 2014 21:24:32Myślę ze forma TUPPERWARE spełni swoje zadanie w zupełności i sprawdzi się na długie lata
karolina,
17 lutego 2014 19:05:36Fajny kształt a i smak zapewne też :)
Jola O,
18 lutego 2014 11:21:40Bardzo ładna babeczka, ma taki żywy kolor :) A foremka z pewnością posłuży przez długi czas :)