Pierogi ze szpinakiem i twarogiem.

Pierogi ze szpinakiem i twarogiem.

Pierogi ze szpinakiem i twarogiem.

Przepis na : obiad

  Zapraszam na pierogi. Kto lubi?  Ja bardzo i chyba właśnie ze szpinakiem lubię najbardziej. Do moich pierogów  użyłam szpinaku mrożonego. Akurat miałam w zamrażalniku.  Świeży oczywiście jest lepszy, ale mrożony  jest wygodniejszy w użyciu i tak samo  zachowuje właściwości odżywcze. Ciasto zawsze robię tak samo. Tylko mąka, gorącą woda i trochę oleju.  To co, robimy? Składniki: Ciasto: 3 szklanki mąki pszennej 1 szklanka gorącej wody 4 łyżki oleju duża szczypta soli Farsz: 1... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Agusiowe smakołyki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.