Paluchy czosnkowe.

Paluchy czosnkowe.

Paluchy czosnkowe.

  Paluchy czosnkowe to świetna przekąska. Dobrze smakują na ciepło, ale też na zimno.  Super dodatek do zup, albo do piwa. Będą też idealne do grilla.  Paluchy nie są pulchne i miękkie, są chrupkie.  Podczas pieczenia masełko delikatnie wyciekło, weszło pod spód paluchów  i dało im fajną chrupkość.  Zrobiłam do zupy krem, było pysznie. Składniki: 150 ml. ciepłej wody na czubku łyżeczki cukru 15 g. drożdży 250 g. mąki pszennej 1/2 łyżeczki soli 2 łyżki oliwy z oliwek  Masło czosn... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Agusiowe smakołyki

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.