kanapkowa pasta z mięsem z rosołu

kanapkowa pasta z mięsem z rosołu

kanapkowa pasta z mięsem z rosołu

Mój kolejny pomysł na wykorzystanie mięsa z rosołu:) Pasta kanapkowa, która z pewnością wzbogaci i urozmaici codzienny jadłospis. Łatwa do przygotowania, pyszna. składniki: ok 300 g mięsa z rosołu 3 jaja na twardo garść czarnych oliwek cebula sól, pieprz do smaku 2 łyżki jogurtu greckiego duża łyżka majonezu Oddzielone od kości mięso drobniutko pokroić. Jaja zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę i oliwki pokroić w kosteczkę. Składniki pasty wymieszać, dodać jogurt i majonez, przyprawić do smaku. Odłożyć ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu 6niebo

Autor

Asa_6niebo

Trochę szalona, bardzo ekspresyjna optymistka, która zmuszona sytuacją twardo stąpa po ziemi. Mój dom to mój azyl gdzie mogę się schować i odpocząć od wszystkiego, co męczy. Uwielbiam gotować, dla równowagi sporo czasu spędzam na aktywności fizycznej. W wolnych chwilach z przyjemnością oddaję się wszelkiego rodzaju robótkom ręcznym. Najlepszym moim motywatorem, recenzentem i krytykiem, zarazem najlepszym pomocnikiem jest moja 7-letnia córeczka.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mięso, pasty, rosół, pasta, majonez, pieczywo, przekąska, przekąski, sałatka, sałatki, pyszna sałatka, sałatka grecka, sałatka z majonezem

Inne przepisy z 6niebo

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.