Gulasz pod ziemniaczaną kołderką 216Przepis na rozgrzewający gulasz zapiekany pod puree z ziemniaków i sera żółtego. Składniki: Gulasz: 250 g schabu 2 cebule pętko kiełbasy czerwona papryka zielona papryka pół
e-PrzepisyKulinarne
Roladki z mintaja z szpiankowo-ryżowym nadzieniem 197Bardzo zdrowe rybne roladki z szpinakowo-ryżowym nadzieniem z mini marchewkami. Całości smaku dodaje śmietanowy sos. 6 płatów mintaja Przyprawa do ryb 200 g mrożonego szpinaku
VioletoweKucharzenie
Gałuszki 2448-10 ziemniaków 0,5 szklanki posiekanych pestek dyni 3 łyżki mąki 3-4 łyżki gęstej śmietany 1 jajko 20 dag resztek wędlin pieczonego mięsa lub
Gotowanie jest łatwe
Zapiekanka ziemniaczana z warzywami i kiełbasą 286Category: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smaku
Zapiekanka z dyni makaronowej na chlebowym spodzie 1871 dynia makaronowa 250 g ricotty 1 jajko sól pieprz puszka kukurydzy 1 kulka mozzarelli oregano 1 pomidor szczypta mięty 2 ząbki czosnku 1 por 4
Gotowanie jest łatwe
Naleśniki ze szpinakiem, serem i fetą 194Danie obiadowe na piątek czyli naleśniki ze szpinakiem, cukinią, serem i fetą. Naleśniki możecie usmażyć według swojego przepisu, zrobić farsz i zapiec. Najlepsze są prosto z
Ewa w kuchni
Kostki nadziane 231Prawdę mówiąc ciasto zarobiłam na pizzę, ale jakoś plany się zmieniły i zrobiłam takie oto kostki.. Coś na Halloween..my w sumie takiego święta nie
Moje domowe kucharzenie
PIECZONE BAKŁAŻANY FASZEROWANE MIĘSEM I CUKINIĄ 189. Dwie nieduże cebule kroję w kostkę i podsmażam na patelni, pod koniec smażenia dodaję starte ząbki czosnku. 30 dkg mielonego mięsa wieprzowego albo z
potrawyregionalne
LASAGNE 221Lasagne to rodzaj makaronu w postaci prostokątnych płatów i danie przygotowywane na
potrawyregionalne
TARTA Z WARZYWNYM NADZIENIEM 193Tarta z francuskiego tarte Najpopularniejsza potrawa kuchni francuskiej. Wypiek ten składa się z kruchego ciasta i nadzienia, które może być słodkie (np.z owocami) jak i słone
potrawyregionalne
PIZZA FOCACCIA 228Pizza Focaccia to rodzaj włoskiej pizzy przypominającej chleb. Można go podawać samodzielnie, ale może być też wyśmienitym dodatkiem do mięs i sałat. Składniki na
potrawyregionalne
ZAPIEKANE BAKŁAŻANY Z RISOTTO I POMIDORAMI 167Przepis na to danie pochodzi z Włoch. Może nie dokładnie jak w poniższym przepisie ale od czego są eksperymenty w kuchni? ;-) Składniki: 2 bakłażany 1 szklanka
potrawyregionalne
GNOCCHI GRYSIKOWE ZAPIEKANE 174Gnocchi grysikowe z serem i tymiankiem są łatwe do przygotowania. Sama polenta nie ma określonego smaku,za to przyjmuje aromat dodanych ziół i
potrawyregionalne
LASAGNE ZE SZPINAKIEM I BROKUŁAMI 225Kupiłam piękny szpinak, świeżutki i taki zielony. I widocznie to dziś nadszedł ten dzień, w którym powinnam w końcu zrobić lasagne z tymi zielonymi liśćmi. Robiłam
potrawyregionalne