SKŁADNIKI: 60 g mąki gryczanej 60 g mąki owsianej 120 ml niesłodzonego mleka roślinnego (użyłam migdałowego) 2 dojrzałe banany 1 łyżeczka cynamonu 1 łyżeczka przyprawy
Marcepanowa kuchniaŻurawina to zimozielona krzewinka, wydająca wielonasienne jagody, z których najczęściej robi się sosy, musy i galaretki. słodko-kwaśny dodatek do naleśników Czytaj więcej »
Kasia SarnaSkładniki : bulwy selera o wadze ok. 1 kg 1 por- tylko biała część 1 i 1/2 szklanka ugotowanej kaszy jaglanej ( tj. 3/4 szklanki suchej) 1 szklanka
Proste PotrawyZapiekane kluski ziemniaczane Znudziły ci się kluski ziemniaczane podawane tradycyjnie? A może szukasz inspiracji na coś nowego, smacznego i nieskomplikowanego. Właśnie to jest takie danie. Troszkę
Mój pomysł naNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Od jakiegoś czasu zastanawiałam się czym zastąpić tradycyjną nutellę która jak wiadomo zawiera sporo
Słodkie zapomnienieNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Słodkie zapomnienieNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Składniki: 100g daktyli bez pestek + 1 szklanka wody 150g oleju kokosowego 2 łyżki ciemnego
Słodkie zapomnienieNa przepis natrafiłam przypadkiem na stronie fitness.sport.pl. I nie ukrywam , że od razu przypadł mi do gustu. Brownie jest szybkie w przygotowaniu, jest bardzo smaczne
Słodkie zapomnienieNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Słodkie zapomnienieNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Słodkie zapomnienieNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
Słodkie zapomnienieTofu najczęściej ląduje w moich sałatkach do pracy, ale tym razem było bazą do kotletów. Czytaj więcej »
Kasia SarnaPolska, tradycyjna zupa grzybowa podawana podczas Wigilii, to zupa postna, klarowna, intensywna w smaku i niezabielaną śmietaną (choć w wielu domach spotyka się wersję ze śmietaną
Moja DelicjaBrrrr, u nas zima ze śniegiem! Zapraszam zatem na zimowe śniadanie z szafranową granolą. Uwielbiam domową granolę i właściwie tylko taką jem aby zaspokoić moje potrzeby
codojedzeniaDelikatnie gorzkawa, ma bardzo mięsiste, ciemnozielone liście, jest soczysta, bogata w witaminy i minerały. Popularna w kuchni chińskiej. Ja używałam do zupy jarzynowej, zapiekanek (wystarczy dodać
Qlinarnie i Qlinarnie