tort - 16051 przepisów (strona:621/1071)

Królewski makowiec z orzechami i polewą czekoladową 224

ciasto w blaszce i wyrównać. Wierzch posypać posiekanymi orzechami i ciasto odstawić w chłodne miejsce, aby polewa stężała. Udanych wypieków :) Przypominam jeszcze o moim pięknym e-booku „Wyjątkowe Torty i Ciasta” ! Jest w nim 25 przepisów na pyszne, fantastyczne ciacha, bardzo polecam! Link do sklepu: https://malacukierenka.pl/produkt/malacukierenka-torty-ciasta-ebook . Related Images: [ See image gallery at malacukierenka.pl

Mała Cukierenka
Galareta z szynką i warzywami 62

przyjęcia, które organizujemy w naszych domach. Taką galaretę można przygotować w małych kubeczkach czy foremkach, ale także w większej tortownicy. Wówczas można kroić ją na trójkątne porcje, przypominające kształt tortu. Wygląda to bardzo ciekawie. Taką galaretę zazwyczaj podajemy w towarzystwie octu, a każdy indywidualnie polewa sobie nim swoją porcję. Poniżej zaprezentuję Wam przepis na pyszną galaretę z szynką i warzywami

Przepiski.pl
Ciasto - świąteczna chatka 130

Proste i bardzo efektowne ciasto w kształcie ośnieżonej chatki - smakiem nawiązujące do tort szwarcwaldzkiego. Idealne na święta Bożego Narodzenia. Pomysł na wygląd tego ciasta można wyszukać na różnych portalach, np. Pinterest czy Instagram, ale ja musiałam w tym roku stworzyć własną wersję. Zachęcam Was do wykonania tego ciasta, na pewno zaimponujecie nim nie tylko dzieciom ;) Składniki na biszkopt

Świat Ciasta
Najlepsze Świąteczne Ciastka – Rożki Orzechowe 83

piekarnika gorące ciastka posypać dość obficie cukrem pudrem, patrz FILM . Odstawić do całkowitego ostudzenia. Przechowywać najlepiej w puszce. Udanych wypieków :) Przypominam jeszcze o moim pięknym e-booku „Wyjątkowe Torty i Ciasta” ! Jest w nim 25 przepisów na pyszne, fantastyczne ciacha, bardzo polecam! Link do sklepu: https://malacukierenka.pl/produkt/malacukierenka-torty-ciasta-ebook

Mała Cukierenka
POLEWA CZEKOLADOWA 88

czekoladowa  pełniła ogromną rolę w kuchni naszych babć. Jest to klasyczny przepis, łatwy i szybki. Polewa jest miękka, lśniąca i nie pęka. Świetnie się sprawdzi do dekoracji ciast, tortów, deserów i wszelkiego rodzaju słodkości.  Jak zrobić polewę czekoladową pokazane jest w filmiku . Zapraszam do oglądania. Subskrybuj za darmo kanał  RITA creative , a będziesz na bieżąco z nowymi

RITA food channel

Proponowane wyszukiwania