roladki drobiowe ze szpinakiem i serem. Muszę się wam pochwalić, że okazały się bardzo smaczne i smakowały wszystkim moim domownikom. Mięsko jest mięciutkie i soczyste. Do tego jakaś surówka i obiad gotowy! Wbrew pozorom nie jest to nic skomplikowanego i przygotowanie ich zajmuje mniej więcej tyle samo czasu co zwykłych kotletów z kurczaka. Zachęcam do wypróbowania tego przepisu (adsbygoogle
Gotuj z Prezesempropozycja to pieczony kurczak w marynacie musztardowej! Po upieczeniu mięso jest mięciutkie i soczyste, a skórka chrupiąca – czyli coś co każdy z nas lubi! Do tego jakaś surówka, pieczone ziemniaczki i mamy idealny obiad (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na kurczaka w marynacie musztardowej: 4 ćwiartki z kurczaka 2 łyżki musztardy francuskiej 2 łyżki musztardy sarepskiej 2 łyżki octu
Gotuj z Prezesemtych tradycyjnych. Moje roladki skrywają w sobie paprykę, cebulę, boczek oraz żółty ser. Całość smakuje wyśmienicie! Z wytopionego tłuszczu proponuję zrobić pyszny sos pieczeniowy. Do tego jakaś kolorowa surówka i obiad gotowy! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Składniki na roladki wieprzowe: 1 kg mięsa wieprzowego (schab lub szynka) 200 g boczku wędzonego 1 papryka 1 cebula kilka plastrów żółtego sera słoiczek ostrej
Gotuj z Prezesemformułujemy klopsiki (z podanej porcji wyszło mi 8 kuleczek) i dodatkowo obtaczamy je jeszcze w bułce tartej. Kotleciki warzywne smażmy na złoty kolor z każdej strony. Ja podałam z surówką oraz sosem czosnkowym – pycha! (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
Gotuj z Prezesem