SERNIK KRÓLEWSKI LINK 6. CIASTO USTA MURZYNKA LINK 7. KOTLECIKI SIEKANE Z KURCZAKA I SERA LINK 8. SZYBKIE PEŁNOZIARNISTE CIASTO ZE ŚLIWKAMI LINK 9. PULPECIKI W SOSIE PIECZARKOWO KOPERKOWYM LINK 10. JAGLANY MAKOWIEC Z POMARAŃCZĄ LINK Zapraszam również do obejrzenia rankingu z poprzedniego miesiąca. LINK
zdrowo i aktywnieSolony koperek w słoiku Solony koperek w słoiku jest idealnym składnikiem na zupę koperkową lub sos. Oczywiście można kupić taki koperek w sklepie jednak wystarczy dosłownie 10 minut, aby przygotować własny słoiczek z dwóch pęczków świeżego kopru
Gotujemy i jemysosie śmietanowym z marchewką i kaparami → Piersi z kurczaka w płatkach kukurydzianych → Piersi kurczaka z orzechowo – pietruszkowym pesto i pieczonymi pomidorkami koktajlowymi → Piersi z kurczaka w sosie śmietanowo – koperkowym → Piersi z kurczaka w prosciutto z mozzarellą i pomidorkami
Oryginalny smaksosie śmietanowym z marchewką i kaparami → Piersi z kurczaka w płatkach kukurydzianych → Piersi kurczaka z orzechowo – pietruszkowym pesto i pieczonymi pomidorkami koktajlowymi → Piersi z kurczaka w sosie śmietanowo – koperkowym → Piersi z kurczaka w prosciutto z mozzarellą i pomidorkami
Oryginalny smakSzybki pasztet,a może pieczeń z jajek do chleba lub do obiadu. Można go podawać z sosem czosnkowym ,koperkowym lub ketchupem. Przygotowanie pasztetu nie wymaga od nas zbyt dużo pracy, a takie potrawy ostatnio lubię robić. Zapraszam po przepis i do zrobienia pasztetu. Proszę również o podzielenie się swoją opinią w komentarzach. Składniki 10 jajek ugotowanych na twardo 2 jajka
O kuchni z uczuciemrównie pyszne, o ile nie smaczniejsze kotleciki z dodatkiem pieczarek i żółtego sera. Przygotujecie je błyskawicznie i równie błyskawicznie znikną wszystkie z talerza. Polecam podać je z sosem pieczarkowym, koperkowym czy nawet pomidorowym. 200 g ryżu, u mnie biały 250g pieczarek 1 cebula 100g sera żółtego startego na tarce o grubych oczkach 2 łyżki masła sól, pieprz 2 jaja
Smaki Na Talerzupianę. Delikatnie wymieszać z masą rybną. Przełożyć do formy. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni na około 45 minut. Można podawać na ciepło jak i zimno. Podałam z sosem koperkowo-ogórkowym
królestwo garówłatwe w przygotowaniu i można je zrobić dużo wcześniej a o właściwej porze tylko zapiec w piekarniku . Polecam , fajna zimowa przystawka do różnych dań , jeśli jeszcze dodać sos czosnkowo koperkowy na bazie jogurtu…. poezja Składniki : 6-7 ziemniaków średniej wielkości 2 łyżki słodkiej , mielonej papryki 1 łyżka ostrej mielonej papryki 1 płaska łyżeczka drobno mielonego kminku 1 łyżka granulowanego
Ogrodnik w podróżySmoothie z mango i fig to bardzo prosty i pyszny koktajl, który może zastąpić Ci codzienna owsiankę czy kanapkę z serem. Różnorodne śniadania spowodują, że chętniej
Kulinarnyblog.pl - wiesz jak gotować!Solony koperek w słoiku Solony koperek w słoiku jest idealnym składnikiem na zupę koperkową lub sos. Oczywiście można kupić taki koperek w sklepie jednak wystarczy dosłownie 10 minut, aby przygotować własny słoiczek z dwóch pęczków świeżego kopru
KorniszonkiSERNIK KRÓLEWSKI LINK 6. CIASTO USTA MURZYNKA LINK 7. KOTLECIKI SIEKANE Z KURCZAKA I SERA LINK 8. SZYBKIE PEŁNOZIARNISTE CIASTO ZE ŚLIWKAMI LINK 9. PULPECIKI W SOSIE PIECZARKOWO KOPERKOWYM LINK 10. JAGLANY MAKOWIEC Z POMARAŃCZĄ LINK Zapraszam również do obejrzenia rankingu z poprzedniego miesiąca. LINK
Zdrowie i pysznie na talerzuCzerwiec był również owocny, jeśli chodzi o współpracę z firmą WOLL ( link ), która sprezentowała mi naprawdę super patelnie, a dzięki niej powstał super przepis na TUŃCZYKA W SOSIE ŚMIETANOWO KOPERKOWYM . LINK (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push
Zdrowie i pysznie na talerzukalafiora i zielonego groszku z dodatkiem pachnącego koperku. Można podać je jako dodatek do drugiego dania lub solo. Doskonale sprawdzą się podane z ziemniakami i ulubionym sosem, np. koperkowym. Bardzo polecam na letni obiad. Smacznego życzę :) Składniki: Na kotleciki: 1 mały kalafior 1 szklanka zielonego świeżego groszku pół pęczka koperku 2 jajka sól do smaku pieprz czarny mielony
Izabelawkuchni