Lubicie kaszankę? Ja miewam okresy, kiedy jadam ją często, potem robię długie przerwy, by wrócić do jej smaku. Wiem, jak się ją robi i co w
Weekendy w domu i ogrodzieBardzo lubię do twarożku dodawać różne dodatki, tym razem dodałam suszone pomidory z czosnkiem niedźwiedzim i czarnuszką od firmy Skworcu . Twarożek uzyskał bardzo ładny kolor i
Bajeczna KuchniaTo, że ja mam fazę na kaszę jaglaną, to nie muszę już nikomu chyba mówić, kto mnie śledzi to wie, że ostatnio mam pociąg szczery do
Z Kuchni Do KuchniJuż nie mogą doczekać się sezonu grillowego. Pogoda nie pociesza więc chociaż w ten sposób mogłam zbliżyć się myślami do wakacji. Szaszłyki są idealne na obiad
Piekielna Kuchnia PatiOdkąd je pierwszy raz zrobiłam robię je bardzo często. Praktycznie na każdą imprezę, jako coś do przegryzienia podczas oglądania filmu w weekend. Robi się je bardzo
Piekielna Kuchnia PatiJuż dziś mamy Walentynki. Z jednej strony dzień jak co dzień, gdyż w związku, miłość okazujemy sobie każdego dnia, jednak mimo wszystko miło jest obchodzić ten
Be Fit Be Strongskładniki: 2 parówki 2 jajka tłuszcz do smażenia sól, pieprz 2 wykałaczki wykonanie: Z parówek usuwamy osłonki. Przecinamy wzdłuż, pozostawiając na jeden koniec (ok. 1,5
Domowy Smak JedzeniaMoi Drodzy, sobota. A w sobotę czasami potrzebujemy przekąsić coś zdrowego i dobrego...pomiędzy prasowaniem czy porządkami. U mnie tak czasami bywa. To jak bardzo lubię
Z Kuchni Do KuchniDzisiaj powstał kolejny koktajl, tym razem jednak dla dorosłych, bo z białym winem alzackim, to moje ulubione ostatnio. Wyszedł bardzo smaczny, z wyczuwalną nutką wina. Na
Moja smaczna kuchniaZabrzmiało egzotycznie? Pomysł zrodził się, kiedy szukałam zastosowania suszonych owoców. Dodawanie ich do mięsa jest, według mnie, najsmaczniejsza alternatywą. Co z tego, kiedy w domu
Codzienna kuchnia niecodziennahttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Rzadko je przyrządzam, ale miło mi się kojarzą z dzieciństwem. Kiedyś były wielkim hitem - dziś obiektem hejtu. Szkoda
Di gotujeSesja, sesja i po sesji... A więc znowu (miejmy nadzieję, że wszystkie egzaminy są zdane :P) będę miała choć odrobinkę więcej czasu na gotowanie. Dzisiaj przedstawiam
psgotujemyZdecydowałam się użyć słowa „tatar” w tytule, pomimo faktu, iż niektórzy kojarzą go wyłącznie z potrawą mięsną. I choć mięsa nie jadam, to zawsze z miłą
Roślinna - blog wegańskiPlacuszki twarogowe z karmelizowanym jabłkiem w cukrze kokosowym (10 placuszków) Są to na razie puki co dopiero drugie placuszki jakie prezentuję na swoim blogu. To dosyć
Moja MichaBułeczki z patelni nadziewane camembertem (5 małych bułeczek) Sery pleśniowe to moją nowa miłość, od kiedy rozkochałam się w nich staram się je ładować dosłownie wszędzie
Moja Micha