Dawno nie robiłam żadnego omletu na śniadanko. Gdy tylko wspomniałam o omlecie córeczka od razu się ucieszyła. Więc zrobiłam puszysty omlecik na słodko z dodatkiem wiórek
Monia miesza i gotujelubicie pasztety???ja bardzo,tylko przeraża mnie skład w tych sklepowych,więc często robię je sama, ten przepis jest super,i robi się 35 min,-i
Swojskie jedzonkohttps://www.facebook.com/Di.gotuje http://digotuje.blogspot.com Przepis autorski (mój). Lubię jak placki naleśnikowe maja w sobie to "coś". Ketchup jest idealnym rozwiązaniem, aby nadać im pomidorowego i
Di gotujeawokado dojrzałe jajko ugotowane na twardo pół brokuła sól i pieprz papryczka chili wędzona makrela lub pstrąg łyżka soku z cytryny natka z pietruszki Brokuła
AZgotuj!Szybka, prosta w wykonaniu pasta z sera żółtego. Doskonała na kanapki jako smarowidło, do krakersów jako przekąska, a w wersji wielkanocnej jako farsz do jajek
Kuchnia z widokiem na ogródMoja ulubiona pasta z cieciorki i suszonych pomidorów, mogła bym ją jeść bez przerwy. Najlepiej mi smakuje z chrupkim pieczywem. Składniki: 1 puszka cieciorki gotowanej na
Bajeczna KuchniaOmlecik jest bardzo wilgotny, inny niż tradycyjny na mące. Nie jest suchy i nie ma charakterystycznego jajecznego zapachu. Idealny dla osób, które ograniczają węglowodany w diecie
Chocolate Muffin BlogSkładniki 100 g świeżego szpinaku 100 g mrożonej fasolki szparagowej 4 jajka 1 puszka tuńczyka w kawałkach 1 pomidor kilka mini kukurydz z zalewy 2 łyżki
czarrna od kuchniZapraszam Was na pyszne, zdrowe i dietetyczne śniadanko, Jeśli nie lubiliście szpinaku w dzieciństwie i od tej pory źle się Wam kojarzył, to po tym pysznym
Kulinarne przygody GatityPamiętam pewien smak z dzieciństwa. Ciemny chleb z błyszczącą skórką, karmelowy w smaku i zapachu poprzetykany oczkami rodzynek... Chlebek turecki chyba się nazywał. Kiedy zobaczyłam ten
Dzieje kuchennej WiewiórySkładniki: 1 szklanka mleka 2 czubate łyżki płatków owsianych 3 suszone morele 1 łyżka wiórków kokosowych 1/2 łyżeczki ekstraktu waniliowego (opcjonalnie) 1/4 łyżeczki cynamonu 1 łyżeczka
Moja Galeria SmakuCzasochłonny, ale prosty w przygotowaniu chleb pszenny na zakwasie. Przepis pochodzi z książki Piotra Kucharskiego "Chleb. Domowa piekarnia", jednak pozwoliłam sobie wprowadzić tutaj kilka zmian (głównie
Passions hobbies lifeZapraszam na domowy chlebek :) Składniki: 20 dkg mąki pszennej Młynomag 40 dkg mąki graham Młynomag 2 jajka 300 ml wody 2 łyżeczki soli 2 łyżeczki cukru
czarrna od kuchniSą naprawdę pycha-od octu fajnie stwardniały i mają bardzo ciekawy smak-będą idealne do żurku wielkanocnego,lub po prostu na kanapki do wędlinki oczywiście do
Swojskie jedzonko