Ten sprawdzony , prosty przepis na ciasto marchewkowe z wyjątkowym kremem z białej czekolady i serka śmietankowego pozwoli przygotować wilgotne , puszyste, aromatyczne i przepyszne ciacho. To szybkie
Na-talerzu.plMakaron jemy od wielu lat. Można go przyrządzić na różne sposoby. Warto jednak sięgać po makarony dobrej jakości, także te wytwarzane rzemieślniczo, by mieć pewność, że
Kuchnia MagdaLenyNajlepszy sos pomidorowy do pizzy to jednocześnie najprostszy sos, jaki kiedykolwiek zrobicie. Zero gotowania! Jego podstawą są oczywiście smaczne, soczyste pomidory dobrej jakości. Ten sos do
Na-talerzu.plWyposażenie lokalu gastronomicznego musi być dostosowane do skali produkcji, jego zadaniem jest także ułatwianie pracy osobom zatrudnionym w kuchni. Odpowiedni sprzęt jest niezbędny, aby przygotować wysokiej
Kuchnia MagdaLenyCatering to popularna opcja, z której coraz chętniej korzystamy. Jest to bowiem rozwiązanie, które stanowi świetną alternatywę dla typowych rozwiązań. Cateringi pojawią się na domowych uroczystościach
Kuchnia MagdaLenySałatka z burakiem, fetą i batatem to pyszny pomysł na zdrową kolację czy pożywny lunch do pracy . Słodkie, pieczone buraki i bataty w zestawieniu z lekko
Na-talerzu.plArtykuł sponsorowany Każdy z nas kojarzy to włoskie danie, a większość je bardzo lubi. Włoska pizza neapolitańska jest gotowa w ciągu dwóch – trzech minut, gdy przygotowuje
Na-talerzu.plŁosoś teriyaki z makaronem soba to pyszny pomysł na obiad w stylu azjatyckim. Delikatna, soczysta ryba w klasycznym, japońskim sosie teriyaki podana na wyrazistym, gryczanym makaronie
Na-talerzu.plTacos z szarpaną wieprzowiną to pyszny pomysł na pożywny, kolorowy obiad w stylu tex-mex . Soczyste, aromatyczne, mięciutkie mięso z łopatki wieprzowej podane w towarzystwie różnorodnych
Na-talerzu.plOrzechowiec to rewelacyjne, wielowarstwowe ciasto przekładane. Składa się z biszkopta orzechowo-miodowego, masy makowej, masy orzechowej, masy jabłkowej oraz na wierzchu z ciasta miodowego pieczonego razem
Kuchnia MagdaLenyPrzepis na tradycyjny, wigilijny barszcz czerwony, który króluje w naszym rodzinnym domu już od kilkunastu lat. Zazwyczaj przygotowuje go moja mama, w dużym garze i jemy
Kuchnia MagdaLenyPiernik last minute! Ekspresowy piernik z dodatkiem kawy, przełożony powidłami śliwkowymi i oblany polewą czekoladową. Pyszne, korzenne ciasto, którego nie może zabraknąć na świątecznym stole. Nie
Kuchnia MagdaLenyprodukt jest często wykorzystywany w kuchni. Można go jeść jako dodatek do różnych potraw lub jako samodzielny przysmak. Możesz z niego wyczarować śniadania, desery i podwieczorki, będzie też doskonałym składnikiem dań głównych. Dlaczego jest tak lubiany przez niemal wszystkich? Zobacz, jaka jest tajemnica miodu! Miód nie jest zwykłym składnikiem spożywczym. Był doceniany od wieków, jest więc elementem tradycji(...)stanowi on zastrzyk energii i wspomaga układ krwionośny . Aby w pełni wykorzystać jego właściwości, dodaj go do lekko przestudzonego napoju – wysoka temperatura pozbawia miód części prozdrowotnych substancji. Miód do śniadania Dawka energii i zdrowia z pewnością będzie dobrym wyborem na śniadanie. Możesz dodać go do smoothie, koktajlu czy owsianki. Będzie też idealnie pasował do naleśników czy placków zbożowo
ProstePesto.plDrożdżowa gwiazda z makiem to pyszny pomysł na piękny makowiec na Święta Bożego Narodzenia . Puszyste , delikatne , wilgotne ciasto drożdżowe wraz z pełną bakalii masą makową to
Na-talerzu.plSernik z mlekiem skondensowanym, bez spodu to prawdziwy hit! Nie spodziewałam się takiego efektu - jest puszysty, delikatny i znakomity w smaku. Składa się tylko z 4
Kuchnia MagdaLeny