Dziś zapraszam na pyszną, pożywną i smakowitą kanapkę, mega kanapkę. Grillowana papryka, patison i soczyste mięso z kaczki, takie oto składniki są w tej kanapce. Polecam
Moje Małe CzarowaniePyszne, chrupiące, zdrowe i wegańskie Tosty z masłem z nerkowców i awokado , z pomidorem, sałatą i ziarnami sezamu. Polecam sałatę rzymską, która swoją chrupkością i soczystością
Moja DelicjaTen zakwasowiec wspomagany jest drożdżami a to tylko dlatego że chciałam mieć szybko pyszny chleb, nie miałam czasu czekać. I tak oto chleb jest na zakwasie
Moje Małe CzarowaniePieczony bakłażan, tahini, sok z cytryny, czosnek – baba ghanoush Baba ghanoush, czyli pasta z opiekanego bakłażana to zaraz po hummusie najbardziej znane i lubiane bliskowschodnie
Tajemnice SmakuPieczony bakłażan, tahini, sok z cytryny, czosnek – baba ghanoush Baba ghanoush, czyli pasta z opiekanego bakłażana to zaraz po hummusie najbardziej znane i lubiane bliskowschodnie
Tajemnice SmakuTe gofry nie mają w sobie ani trochę mąki a do ich przygotowania potrzebujesz TYLKO 2 SKŁADNIKÓW! Naprawdę, Też nie wierzyłam że to możliwe a gofry
nietylkopasta.plSkładniki: 1 nieduża makrela 4 jajka kawałek pora (około 5cm białej części) 1/2 pęczka szczypiorku czubata łyżka chrzanu czubata łyżka majonezu 1 łyżka masła 2
Qchnia po prostuDzisiaj podaję kolejną propozycję drobnych przystawek. Drobne kanapeczki na żytnim pumperniklu z puszystą pastą jajeczną z pieczonym kurczakiem. Do przygotowania pasty kanapkowej możesz użyć mięsa kurczaka
ProstePesto.plFrancuskie drożdżowe pieczywo z Owernii na zaczynie poolish. Śniadaniowe bułeczki z domowej piekarni. W styczniowej piekarni Amber oryginalne pieczywo z regionu Owernii we Francji – Pain
Tajemnice Smaku