Szakszuka z rydzami

Szakszuka z rydzami

Szakszuka z rydzami

Przepis na : śniadanie

Szakszuka smakuje wybornie zawsze i o każdej porze. Na blogu znajdziecie inspiracje na niejedną znakomitą szakszukę , zapraszam. Jeśli jednak dodamy do niej rydze, moje ukochane grzyby będzie jeszcze bardziej aromatyczna, smakowita, pożywna, idealna na obiad czy obiadokolację. Polecam, spróbujcie koniecznie. Do szakszuki można użyć grzyby świeże jak i mrożone. Rydzowa szakszuka. CZYTAJ DALEJ czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Moje Małe Czarowanie

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.