Wraz z piękną pogodą zaczynamy sezon na gofry. Nie muszą być podane na słodko. Polecam także na słono. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldMimo, że parę godzin temu dietetyczka powiedziała, że od wielkiego dzwonu My może zjeść wędzoną makrelę, zrobiłam paprykarz wegetariański z kaszą jaglaną. Bo kasza jaglana jest
KardamonovyWraz z piękną pogodą zaczynamy sezon na gofry. Nie muszą być podane na słodko. Polecam także na słono. Czytaj więcej »
Ana Mari's worldSezon truskawkowy rozpoczęty! Uwielbiam te owoce bardzo i to nie tylko w słodkich wydaniach ale też w wytrawnych. Także dzisiaj propozycja na kanapki! SKŁADNIKI
Moje Kuchenne RewelacjeSzparagi w cieście francuskim z mozzarellą i pesto oznaczają po prostu, że długo oczekiwany na nie sezon w pełni. Szparagi w cieście otulone rozpływającym się w
globuskulinarnyWegański budyń jaglany z truskawkami to danie, które zrobisz z czterech tylko składników. Budyń ten podać można zarówno na deser jak i na kolację bądź jako
MeCooksDo tej pory za miękkie gofry zwalałam winę na moją gofrownicę gdyż mam starą i z małą mocą. Ten przepis na gofry jednak to mistrzostwo, gofry
Ana Mari's worldDo tej pory za miękkie gofry zwalałam winę na moją gofrownicę gdyż mam starą i z małą mocą. Ten przepis na gofry jednak to mistrzostwo, gofry
Ana Mari's worldSzparagi pod beszamelem to pomysł na ciepły dodatek do obiadu. Można je podawać z ugotowanymi młodymi ziemniakami i koperkiem lub puree ziemniaczanym. Sezon na te warzywa
Danka Pichci5/5 - (18 votes) Grillowa sałatka z ziemniakami i czosnkiem niedźwiedzim Czas grillowania na dobre rozpoczęty Bo czyż nie ma wspanialszej metody przyrządzania posiłków, kiedy w ogrodzie
Ogrodnik w podróżyChlebek odrywany to idealny pomysł na pieczywo , które pysznie smakuje i fajnie się prezentuje na stole. Odrywany chlebek sprawdza się dobrze na imprezach, podany z dodatkiem
MeCooksSzparagi to moje ulubione warzywo – w sezonie jadam je praktycznie codziennie, serio! Postanowiłam Wam je nieco bardziej przybliżyć i zebrać w jednym wpisie przepisy ze
Flymetothespoon