Kilka dni temu napisała do mnie pewna Pani która na bieżąco śledzi mojego bloga, poprosiła mnie aby przygotować jakieś ciastka bez proszku do pieczenia, i aby były zdrowsze, i tym sposobem powstały ciasteczka z maki pełnoziarnistej, bez proszku, z orzechami i żurawiną suszoną. Przepis na około 18 ciastek SKŁADNIKI: 200g mąki pełnoziarnistej 100g suszonej żurawiny cukier waniliowy 50g mleka
Dziś Ja gotujeInspiracje znajdziecie tu KLIK! KLIK! Jeśli szukacie super noży do Waszej kuchni - zapraszam TU - KLIK! Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie
Moje Kuchenne Rewelacjeuwielbiam :) Przepisy znajdziecie tu KLIK! KLIK! A fajny garnek do gotowania szparagów - tu link! Zapraszam do polubienia mojej strony na Facebooku oraz śledzenia na Instagramie
Moje Kuchenne Rewelacjerozgotować makarony. Podajemy gorące! Smacznego! Ps. na opakowaniu makaronu BIO Spaghetti Cereal też znajdziecie fajny przepis na obiad! Zapraszam Was na fanpage marki Schär , gdzie możecie na bieżąco śledzić newsy, a także inspirować się dodawanymi, bezglutenowymi przepisami. A na bloga zajrzyjcie po inne bezglutenowe przepisy
Ostra na Słodkośledzi mojego bloga doskonale wie, że uwielbiam ciasto drożdżowe. I to w każdej postaci i z każdym dodatkiem. Ale chyba najbardziej lubię cały ten proces przygotowywana ciasta, zapach drożdży podczas fermentacji i później podczas pieczenia. Moim zdaniem tak właśnie pachnie prawdziwy dom! Dziś mam dla Was pyszne puchate drożdżowe bułeczki z budyniem udekorowane kawałkami truskawek i polane cytrynowym lukrem. Nikt
Kulinarne przygody Gatityminut dodaj miękkie warzywa i zielone liście. Wymieszaj całość, dopraw solą i pieprzem. Smacznego! P.S. Dawajcie znać w komentarzach jak Wam wyszło! I czy smakowało. Możecie mnie też śledzić na Facebooku i Instagramie
wiecejwarzyw.plcieszę Będzie mi miło, jeśli skomentujesz i udostępnisz! Dzięki Tobie będzie on miał szansę dotrzeć do kogoś, kto być może potrzebuje go przeczytać. Obserwuj mnie na Facebooku lamarida.pl FB Śledź mnie na Instagramie lamarida.pl Instagram Dziękuję i pozdrawiam! Artykuł Domowe bułki z chrupiącą skórką pochodzi z serwisu lamarida.pl
Lamarida.plbaraninę, dziczyznę, drób, golonkę, białą kiełbasę z rusztu, salceson, szynkę, pasztety, smalec, sznycle, knedle, pierogi z mięsem, risotto, ziemniaki, kapustę białą i modrą, groch, szparagi, pstrągi, węgorze, okonie, karpie, śledzie, dynię, cebulę, pory, seler, suszone owoce. Niemcy ogólnie nie przepadają za zupami. Lecz są wyjątki i chętnie konsumują zupę piwną, zupę z knedlami i krupnik z suszonymi śliwkami. A także
ProstePesto.plcieszę Będzie mi miło, jeśli skomentujesz i udostępnisz! Dzięki Tobie będzie on miał szansę dotrzeć do kogoś, kto być może potrzebuje go przeczytać. Obserwuj mnie na Facebooku lamarida.pl FB Śledź mnie na Instagramie lamarida.pl Instagram Dziękuję i pozdrawiam! Artykuł Sposób na kwarantannę ;) pochodzi z serwisu lamarida.pl
Lamarida.plSałatka meksykańska z ananasem Sałatka szwajcarska Sałatka z pęczakiem i fetą Sałatka z winną gruszką i grillowanym kurczakiem Sałatka z bulguru ze świeżymi warzywami Jarzynowa sałatka ze śledziem Sałatka śledziowa z buraczkami Sałatka z dynią i figami Sałatka jarzynowa z brukselką i topinamburem Sałatka z fasolką szparagową, kolorową marchewką i piernikowym dressingiem Sałatka z pieczonych buraków i czerwonych
Kulinarne przygody Gatitypokrzywy – właściwości i przepis Surówki wiosenne – 10 najlepszych przepisów Naleśniki szpinakowe Kotlety jajeczne z ciecierzycą Gołąbki warzywne – dieta dr Dąbrowskiej Biała kiełbasa pieczona Dietetyczna pierś kurczaka marynowana w maślance Śledzie z pesto Ryba w sosie koperkowym Coleslaw z rzodkiewką Wrapy z kurczakiem i jarmużem Oszczędna babka na oleju Puree z brokuła – super zdrowe! Jak odświeżyć sałatę – sposób na zwiędłą sałatę
Dorota Smakujezdobyliby się w telewizyjnym studiu. Ja kanał Rafała poznałam dzięki reportażowi, w którym pokazywał jak działają Banki Żywności . Ten materiał zachęcił mnie do obejrzenia większości jego filmików i śledzenia jego kanału. Bardzo ucieszyłam się również, gdy dostałam jego książkę. Opiera się ona na tym samym koncepcje co kanał na YouTube. To zbiór 20 historii różnych osób. Historie, które pokazują
365 dni dookoła kuchnijesteśmy tego świadomi. Często goni nas czas, lub nie czekamy na odpowiednie ostudzenie składników. Innym razem miksujemy zbyt długo, bo „tym razem musi się udać”. Nie śledzimy dokładnie przepisu, szczególnie w kwestii temperatury i długości pieczenia. A potem niespodzianka … W naszym wspaniałym cieście pojawił się zakalec Jeżeli chcecie tego uniknąć, przeczytajcie poniżej jakie błędy są najczęściej popełniane
SmartBake.pl