masy. Jedno opakowanie to jedna porcja, która akurat starcza na przygotowanie domowego sernika. Z masy sernikowej przygotowanej na Twarogu Sernikowym z Mascarpone Président uzyskamy doskonałe serniki zarówno na ciepło jak i na zimno. Można stosować do nich tradycyjne dodatki takie jak galaretki, sezonowe owoce, bakalie czy korzenne przyprawy. Znajdź Nas :) https://www.serypresident.pl/produkty/twarogi-sernikowe/twaróg-sernikowy-z-mascarpone-président
Szalona Kuchnia Ewelinymasy. Jedno opakowanie to jedna porcja, która akurat starcza na przygotowanie domowego sernika. Z masy sernikowej przygotowanej na Twarogu Sernikowym z Mascarpone Président uzyskamy doskonałe serniki zarówno na ciepło jak i na zimno. Można stosować do nich tradycyjne dodatki takie jak galaretki, sezonowe owoce, bakalie czy korzenne przyprawy. Dowiedz się więcej o twarogu sernikowym z mascarpone President: https://www.serypresident.pl
Szalona Kuchnia Ewelinymasy. Jedno opakowanie to jedna porcja, która akurat starcza na przygotowanie domowego sernika. Z masy sernikowej przygotowanej na Twarogu Sernikowym z Mascarpone Président uzyskamy doskonałe serniki zarówno na ciepło jak i na zimno. Można stosować do nich tradycyjne dodatki takie jak galaretki, sezonowe owoce, bakalie czy korzenne przyprawy. Marka Président to nie tylko producent sera, ale i towarzysz niezapomnianych
Szalona Kuchnia EwelinyTarty na zimno są również pożądane tak samo, jak serniki w cieplejsze dni. W dodatku przepis na tą tartę zapewniam zapadanie Wam długo w pamięci! Niezwykle smaczne, słodkie BEZ DODATKU CUKRU. Większość smaku tkwi w spodzie, tam jest najwięcej składników skumulowanych, a masa budyniowa jest zwieńczeniem arcydzieła. Przyznam, że jest dość kaloryczna i jeden kawałek zawiera 250 kcal
Zdrowie i pysznie na talerzugodziny w 175 o C. Po 1 godzinie można położyć papier do pieczenia na wierzchu, aby ciasto się za bardzo nie spiekło. Upieczony sernik zostaw w piekarniku do całkowitego wystudzenia, zimnie przechowuj w lodówce. Smacznego
Kulinarna (nie)codziennośćSernik z wiśniami i kremem adwokatowym. Dziś zapraszam Was na pyszny sernik z wiśniami i kremem adwokatowym, który przygotowałam na urodziny mojej mamy
Słodkie okruszkicoś niezwykle osobistego! Przygoda zaowocowała książką. W czasie pięciu wiosenno – letnich miesięcy upiekłam 40 różnych smakowo serników. W momencie gdy książka trafiła w ręce moich Czytelników, świat jakby bardziej zapachniał sernikiem! I stało się! Zaczęło się rodzinne pieczenie serników. Każdy z Was wybierał smak według swoich lub domowników upodobań. Przysyłaliście mi maile, wiadomości tekstowe, zdjęcia z Waszymi wypiekami(...)Waszych rąk według mojego przepisu… To niesamowite, uwierzcie na słowo! Moja Patronka Kasia upiekła kilka rodzajów, jednak najbardziej do gustu przypadła jej wersja na zimno w wysokich pucharkach. W czasie świąt piekliście serniki w różnych wariantach. Pani Marlena przysłała mi zdjęcie sernika, który należy do tych bardziej pracochłonnych. Wyszedł jej przepięknie! Pani Dominika przysłała mi wiele swoich zdjęć
Raj dla Podniebieniacoś niezwykle osobistego! Przygoda zaowocowała książką. W czasie pięciu wiosenno – letnich miesięcy upiekłam 40 różnych smakowo serników. W momencie gdy książka trafiła w ręce moich Czytelników, świat jakby bardziej zapachniał sernikiem! I stało się! Zaczęło się rodzinne pieczenie serników. Każdy z Was wybierał smak według swoich lub domowników upodobań. Przysyłaliście mi maile, wiadomości tekstowe, zdjęcia z Waszymi wypiekami(...)Waszych rąk według mojego przepisu… To niesamowite, uwierzcie na słowo! Moja Patronka Kasia upiekła kilka rodzajów, jednak najbardziej do gustu przypadła jej wersja na zimno w wysokich pucharkach. W czasie świąt piekliście serniki w różnych wariantach. Pani Marlena przysłała mi zdjęcie sernika, który należy do tych bardziej pracochłonnych. Wyszedł jej przepięknie! Pani Dominika przysłała mi wiele swoich zdjęć
Raj dla Podniebieniasernikach zakochalam się jako mała dziewczynka. Miłością do sernika zapałałam dzięki Babci Zosi, która dała mojej z nim przygodzie początek. Dziś moja Babcia, gdyby żyła, skończyłaby 87 lat. W dzień jej urodzin myślę o niej niezwykle ciepło, gdyz zawdzięczam jej coś niezwykle osobistego! Przygoda zaowocowała książką. W czasie pięciu wiosenno – letnich miesięcy upiekłam 40 różnych smakowo serników(...)momencie gdy książka trafiła w ręce moich Czytelników, świat jakby bardziej zapachniał sernikiem! I stało się! Zaczęło się rodzinne pieczenie serników. Każdy z Was wybierał smak według swoich lub domowników upodobań. Przysyłaliście mi maile, wiadomości tekstowe, zdjęcia z Waszymi wypiekami! Z każdego z Was byłam dumna i przy tym cieszyłam się jak dziecko, gdy na Waszych zdjęciach widziałam wytwór Waszych
Raj dla Podniebieniamiłość niezwykle wierna. Na przestrzeni lat zmieniałam swoje gusta odnośnie słodyczy, raz szala miłości przechylała się ku wuzetkom, raz ku szarlotkom, sernikom, czekoladzie truskawkowej Wedla, a raz ku maślanym tortom, miodownikom czy ciastom na zimno. Nigdy jednak nie wzgardziłam czekoladą. Doceniam jej smak w wielu swoich wypiekach: czekoladowych spodach moich serników, w gęstych i mazistych brownie, muffinach
Raj dla Podniebieniamiłość niezwykle wierna. Na przestrzeni lat zmieniałam swoje gusta odnośnie słodyczy, raz szala miłości przechylała się ku wuzetkom, raz ku szarlotkom, sernikom, czekoladzie truskawkowej Wedla, a raz ku maślanym tortom, miodownikom czy ciastom na zimno. Nigdy jednak nie wzgardziłam czekoladą. Doceniam jej smak w wielu swoich wypiekach: czekoladowych spodach moich serników, w gęstych i mazistych brownie, muffinach
Raj dla Podniebieniamiłość niezwykle wierna. Na przestrzeni lat zmieniałam swoje gusta odnośnie słodyczy, raz szala miłości przechylała się ku wuzetkom, raz ku szarlotkom, sernikom, czekoladzie truskawkowej Wedla, a raz ku maślanym tortom, miodownikom czy ciastom na zimno. Nigdy jednak nie wzgardziłam czekoladą. Doceniam jej smak w wielu swoich wypiekach: czekoladowych spodach moich serników, w gęstych i mazistych brownie, muffinach
Raj dla PodniebieniaKto by pomyślał, że z sera koziego można przygotować sernik? A można i to w dodatku dwukolorowy! Składniki: Spód: 100g mąki orkiszowej 20g erytrytolu
Truskawkowa FiestaSernik z dodatkiem dyni zachwyci nie tylko kolorem, ale i smakiem każdego! Przygotowanie: 30 minut Koszt: tanie Moi drogi czytelniczy, dzisiaj mam dla Was
Zdrowie i pysznie na talerzuSernik z dodatkiem dyni zachwyci nie tylko kolorem, ale i smakiem każdego! Przygotowanie: 30 minut Koszt: tanie Moi drogi czytelniczy, dzisiaj mam dla Was
zdrowo i aktywnie