Składniki: 5 jajek, 1 puszka tuńczyka z sosie własnym, 200 g żółtego sera, 1 cebula biała, 1 cebula czerwona, 1 ogórek konserwowy, 6 łyżek majonezu, 3
Aga w kuchnioliwek Extra Vergin Premium -Interoleo Wykonanie: Kapustę płuczemy, uzyskując tym samym pożądaną przez Nas kwaśność. Dodajemy marchewkę oraz cebulę. Doprawiamy pieprzem, polewamy oliwą.Dobrze mieszamy i odstawiamy, żeby surówka się ,,przegryzła"Oliwa ma na celu pomóc w przyswojeniu witamin z kiszonki przez organizm. Użyta przeze mnie oliwa pochodzi ze sklepu INTEROLEO . Interoleo Premium jest oliwą z oliwek extra(...)osób o subtelnych i wyrafinowanych upodobaniach smakowych. Wyrazistość aromatu Interoleo Premium przywołuje na myśl zapachy wprost ze słonecznych gajów oliwnych. Kompozycja ta jest szczególnie polecana do lekkich dań i sałatek, których smak chcielibyśmy uwydatnić. Interoleo Premium jest gwarancją dobrego wyboru dla osób poszukujących oliwy o wyjątkowej i niepowtarzalnej jakości. Oliwa Interoleo Premium została odznaczona przez Radę Oliwy „złotym medalem
Z Majeczką w kuchniZawitała dziś jako dodatek do chrupiących gorących bułeczek na śniadanie. Zdrowie na dzień dobry. Kuszące kolory wiosny:) Żurawina przełamuje smak rukoli, a feta świetnie komponuje się
Zasmakuj KuchniTo kolejne połączenie, które odkryłam przez przypadek. Tym razem zainspirowałam się jednym z gotowych produktów w trakcie zakupów w sklepie. Po przeczytaniu składu uznałam, że tanim
Fabryka pomysłówWeekend za pasem, ostatni tydzień przeleciał gdzieś obok mnie - mam takie wrażenie... dopiero co był piątek, a już się kończy kolejny... Więc skoro tradycyjnie czasu brak
Czary - gary w kuchniTo danie, ze względu na swoje składniki, z których najważniejsze to salami, papryka i pomidory – jest w pewnym sensie „zimną wersją” prezentowanej już tutaj potrawki warzywnej
Kulinarna PokusaMajówka co prawda dobiega już końca, ale sezon grillowy dopiero się tak naprawdę rozpoczyna. Właśnie z tej okazji dziś pragnę podzielić się z Wami szybką i
Kuchnia z widokiem na ogródCzy ktoś mógłby się obejść bez świeżych warzyw? Ja na pewno nie. Warto jeść je kilka razy dziennie, na przykład w surówce z białej kapusty . Składniki
Salonik smakówPyszna, bo kolejna autorska!:) Bardzo aromatyczna i z charakterem. Do tego pięknie wygląda i je się ją oczami. Anchois mają charakterystyczny smak. To tłusta rybka o
Zasmakuj KuchniProsta i pyszna. Zrobiona z tego co "pod ręką" czyli dosłownie z 4 składników. Nie wymaga, ani dużo pracy, ani nakładów finansowych. Robię
Walijskie PichcenieZa każdym razem, gdy próbuję nowych dań nie mogę wyjść z podziwu, ileż to na świecie jest pysznych smaków, których jeszcze nie skosztowaliśmy. Taka jest właśnie
Moja DelicjaŚledzie z jajkami w sosie chrzanowym, którym to wypełniłam tarteletki z kruchego ciasta. Przepyszne połączenie smaków i dodatkowo jest to sposób na ciekawe podanie sałatki śledziowej
https:KKuchniaMniamOstatnio częściej zdarza mi się spoglądać w kierunku ryb. Wychodzę z założenia, że jak organizm czegoś bardziej potrzebuje tym bardziej się tego domaga. Może właśnie tak
Smaki EwyDzisiaj przygotowałam dla Was 10 potraw, które przygotuję w święta Bożego Narodzenia. Niektóre są to moje ulubione przepisy, inne zapożyczone, ale tak piękne, że urzekły mnie
Wilczkowy Świat - nasze codzienne gotowanieNa przepis ten natknęłam się sporo lat temu w jednej z książek kucharskich jakie posiadam, dokonałam pewnych modyfikacji. Nie ukrywam robię ją rzadko. Nawet moje dzieci
Smaki Ewy