Hej! Tym razem wstawiam przepis na super pyszną surówkę. Można ją podawać do obiadu, bo wspaniale pasuje do ziemniaków, ale też cudownie komponuje się z mięsem
Tylko pysznieNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
kulinarnyswiatdomiSkładniki: 1 mały kalafior 1 puszka kukurydzy 1/2 pęczka koperku 2 łyżki majonezy 2 łyżki jogurtu greckiego 2 ząbki czosnku sól, pieprz Sposób wykonania: Umyty i
Qchnia po prostuWytrawne tarty, quiches i tarteletki to świetny pomysł na letni obiad lub piknik. Dobrze smakują na ciepło, ale można je również podać na zimno. Smaczne i
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaProsty i smaczny dodatek do chleba lub głównego dania. Smacznego! Składniki: 8 średnich pomidorów 1-2 ząbki czosnku 1 cebula szczypta chili i słodkiej papryki sól
Qlinarnie i QlinarnieProste danie z kaszy bulgur, suszonych pomidorów i ciecierzycy. Można podawać na zimno lub po podgrzaniu. Ciecierzycę wsypać do garnka, zalać wodą i odstawić na minimum
BullioLekka wytrawna tarta z serkiem kozim i rukolą, idealna na letnie obiady, pikniki i przyjęcia w ogrodzie. Na pewno zasmakuje wszystkim biesiadnikom. Podana z sałatą
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaWspaniale komponują się do dań z klusek, kopytek, makaronów, kasz. Najczęściej różne kompozycje warzyw duszonych z chili podaję z kopytkami, tymi świeżo wyjętymi
Zasmakuj KuchniWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 8 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 6-10 Składniki: duża cukinia, 2 większe pomidory, opakowanie mozzarelli, sól, szczypta
JejKuchniaLato, to czas kiedy mamy możliwość zjedzenia smacznych pomidorów, które dojrzewały na krzakach w pełnym słońcu.
Przepisy KulinarneNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
kulinarnyswiatdomiU mnie fasolka szparagowa bardzo obrodziła.Szukam nowych możliwości jej wykorzystania.Znalazłam fajny przepis na sałatę z jej wykorzystaniem.Doskonała kompozycja składników sprawia że trudno się
Ugotujmy CośSkładniki: 470 g mieszanki warzywnej ze słoika (groch, marchewka, kukurydza) 100 g ryżu jaśminowego 3 ogórki kiszone 1/2 pęczka grubego szczypiorku 2 łyżki majonezu 2 łyżki
Qchnia po prostuNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
kulinarnyswiatdomiWYKONANIE: ŁATWE PRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 15 MINUT ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 14 ZŁ. ILOŚĆ PORCJI: 7-10 Składniki: opakowanie fasoli czerwonej, opakowanie kukurydzy, 250 g sera żółtego
JejKuchnia