wypłynięcia. Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego często używam go w mojej kuchni. Używam sporych ilości szczególnie do smażenia, wypieków oraz sosów do sałatek i surówek
Monia miesza i gotujePstrąg z grilla - to moje pierwsze podejście do tak przyrządzonej rybki i bardzo udane. Pstrąg jest smaczny i soczysty a ości ładnie odchodzą. Rybkę podałam z grillowanym chlebkiem oraz sałatką z grillowanych warzyw przepis dostępny tutaj . składniki: 2 pstrągi 1 mała cytryna sól z pieprzem Kamis kilka gałązek natki pietruszki kawałek masła olej do skropienia Pstrągi dokładnie oczyścić
Monia miesza i gotujedostałam kolejną paczuszkę makaronową od Czaniecki Makaron więc trzeba było się do niej dobrać. Na pierwszy ogień poszedł makaron kolanko z falbanką. W warzywniaku rzodkiewki i koperek więc powstała sałatka makaronowa z ich dodatkiem. Pyszna sałatka w wiosennym wydaniu. składniki: 250 g makaronu kolanko z falbanką Czaniecki Makaron 250 g paluszków krabowych 250 g rzodkiewki pęczek koperku 150 g chudej
Monia miesza i gotujeoleju rzepakowego. Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego często używam go w mojej kuchni. Używam sporych ilości szczególnie do smażenia, wypieków oraz sosów do sałatek i surówek
Monia miesza i gotujeużyłam oleju rzepakowego. Olej rzepakowy jest naturalnym źródłem kwasów omega – 3 i dlatego często używam go w mojej kuchni. Używam sporych ilości szczególnie do smażenia, wypieków oraz sosów do sałatek i surówek
Monia miesza i gotuje5/5 - (2 votes) Surówka Marsjańska z czerwonej kapusty Surówka z czerwonej kapusty to niemal obowiązkowa pozycja w naszym domu . Przynajmniej raz w miesiącu musi gościć na
Ogrodnik w podróżyEfektowny sposób na podanie sałatki – w formie wieńca ułożonego na talerzu. Proste, śwież
BullioTa przystawka to świetny pomysł na sylwestrowy stół, pasta z szyjek rakowych z dodatkiem selera naciowego, serka śmietankowego i papryczki chili jest naprawdę rewelacyjna w
Smaki Francji współczesna kuchnia francuskaTa crème brûlée w wersji wytrawnej, z udziałem papryki, kopru włoskiego i pomidora może stanowić efektowną i smaczną przystawkę lub dodatek warzywny do dania głównego
Smaki Francji współczesna kuchnia francuska07.12.2024 Magda Dałam się porwać temu przepisowi, wpadłam na niego kiedyś na instagramie i wiedziałam że muszę wypróbować. Są w nim smaki które uwielbiam i nie
Smaczna StronaSzybka i prosta do zrobienia, a tak dobrze robi w brzusio! Zwłaszcza jesienią i zimą to idealny comfort food – ta cebulowa tarte tatin to coś
FlymetothespoonNie ma chyba prostszej surówki do obiadu. Roboty z mizerią jest w zasadzie tyle co obrać i pokroić na plasterki ogórka. I tyle. W zasadzie nawet
Marder&Marder ManufacturePrzepis na Surówkę z Kapusty, Marchewki i Pora Szukasz prostego i smacznego dodatku do obiadu? Ta surówka z kapusty, marchewki i pora to idealny wybór
Smakowite DaniaSurówka z czerwonej kapusty, marchewki, cebuli i jabłka to nie tylko zdrowe, ale i niezwykle smaczne danie, które doskonale uzupełni każdy posiłek. Jej przygotowanie jest bardzo
e-PrzepisyKulinarne