ręce i nogi, trzeba to robić systematycznie. Witajcie więc. Na szczęście zapał do gotowania mi pozostał. Dziś zdążyłam do południa zrobić kluski śląskie z mięsem, gulasz wieprzowy i obiadową sałatkę dla My. Skąd w ogóle pomysł na taką ilość mięsa? Tola. Odkąd je stałe pokarmy staram się jednak nie przyzwyczajać jej do dużej ilości mięsa. To chyba jednak przestaje działać
Kardamonovyoprawiona sosem cytrynowo-miodowym z dodatkiem imbiru i pietruszki, dodającej mnóstwo świeżości. Surówka świetnie pasować będzie do pieczonego kurczaka i wszelkich potraw z drobiu. Można również zjeść ją jako sałatkę np. na kolację lub gdy dopadnie Cię ochota na coś słodkiego. *Więcej przepisów znajdziesz na Instagramie #eatmefitme Wykonanie Marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach. Figi pokrój w niewielką kostkę
Eat me! Fit me!ochronę przed zatruciem rtęcią, zwłaszcza dla posiadaczy wypełnień amalgamatowych. Jak sami widzicie kolendra jest nie tylko zdrowa ale przede wszystkim pyszna. Stanowi wspaniały dodatek do koktajlu, smoothie, czy sałatek. Podobnymi chelatorami są spirulina i chlorella. O nich innym razem. A teraz już zapraszam Was serdecznie do przepisu na pyszny koktajl Koktajl oczyszczający z naturalnym chelatorem – składniki (1 porcja): garść
Natka Pietruszkiprzygotowanie mięsa drobiowego, które możesz wykorzystać zarówno na ciepło jak i na zimno. Będzie idealny jako baza do zupy, do szybkiego dania z patelni z kurczakiem, dodatek do sałatek lub pizzy. Często szykowaliśmy mięso z kurczaka w słoikach bez kości, ale ostatnio przekonaliśmy się, że kurczak z kością zdecydowanie lepiej smakuje. Natomiast wywar, jaki powstaje podczas gotowania jest bardziej esencjonalny
Kuchnia Na WypasieOrzeszki Miodownik z masą grysikową Rafaello Kulki serowe Fit sałatka ryżowa Nuggetsy z kurczaka Tortille z kukurydzą Tatar
czarrna od kuchnijuż nie mogę się doczekać śniadania . To mój absolutny faworyt na ś niadanie ! Kiwi jest bardzo popularnym i smacznym owocem. Cechuje go niepowtarzalny orzeźwiający smak. Doskonale nadaje się do sałatek owocowych, koktajli czy musli. Kiwi jest niskokalorycznym owocem, więc śmiało mogą sięgać po nie osoby na diecie. Zawarte w kiwi polifenole korzystnie wpływają na układ sercowo-naczyniowy. Codzienne jedzenie kiwi
Zdrowy Styl Joannypróbowaliście kiedyś dodać kwiaty do potrawy? W sałatkach wyglądają przepięknie! Dziś postanowiłam urozmaicić śniadanie i dodać mu trochę romantyzmu Do klasycznej pasty twarogowej ze szczypiorkiem dodałam posiekane płatki róż. Efekt? Zaskakująco przepyszne połączenie. Jeśli się skusisz na moją propozycję użyj niepryskanych kwiatów – najlepiej suszonych spożywczych lub z własnego ogródka. Płatki róż możesz zastąpić innymi kwiatami. Zastanawiasz się jakimi? Jest
Eat me! Fit me!opakowaniu, na każdy nałóż dużą łyżkę farszu, zwiń ciasno, zakładając boki, aby nic nie wypadało. Kaszanki obsmaż na niewielkiej ilości oleju. Rady: Do kaszanki wegańskiej podaliśmy musztardę oraz prostą sałatkę z ogórków kiszonych według tego przepisu . Razem z marchewką i czosnkiem do farszu można dodać też pokruszone tofu. Artykuł Kaszanka wegańska. Tylko roślinne składniki, wychodzi zaskakująco pyszna! PRZEPIS pochodzi
Kulinarna Polskachcą przesadzić z jedzeniem. Liście te mają zaledwie 20 kcal na 100g. Faktem jest, że ponad 2% ich składu stanowi błonnik, co sprawia, że są bardziej sycące. Sałatka ze szpinakiem może być doskonałą bronią, aby utrzymać pełnię bez obawy o przybieranie na wadze. Artykuł Co jeść, kiedy głodny, żeby nie przytyć? pochodzi z serwisu Przepis Kulinarny ProstePesto a jego autorem
ProstePesto.pl