Dziś pyszna, soczysta sałatka z sezonowymi owocami - śliwkami i malinami, połączonymi z czarną komosą ryżową i moim najnowszym odkryciem migdałami jadalnymi. Ten cudowny produkt to tak
Quinoa Raz!Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Lekka, świeża i błyskawiczna sałatka. Schłodzona w lodówce przed podaniem, jest moją ulubioną przekąską w upalne dni.
Quinoa Raz!/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding
Quinoa Raz!Zeszłej jesieni odkryłam wężymord, znany też pod nazwą skorzonera. Zakochałam się w tym warzywie. Doprawdy nie mogę pojąć, dlaczego nie gości na stałe w naszych warzywniakach
Quinoa Raz!Dziś na deser sałatka, użyłam takich owoców, jakie akurat miałam w kuchni, połączyłam je z czerwoną quinoą i świeżymi listkami tymianku i wyszło bardzo aromatycznie i
Quinoa Raz!W prostocie siła! Quinoa plus kilka soczystych dodatków, dobrej jakości olej i genialna wiosenna sałatka gotowa. Czosnek niedźwiedzi o tej porze roku rządzi, wiec namawiam do
Quinoa Raz!Cóż może być lepszym dodatkiem do grillowanych dań, jeśli nie orzeźwiająca sałatka? Ta jest inspirowana kuchnią libańską, a konkretnie sałatką tabbouleh, którą tradycyjnie przygotowuje się z
Quinoa Raz!Do stworzenia tej sałatki wykorzystałam zioła, które uprawiam na parapetach i na balkonie, oraz młode liście roślin, które możemy znaleźć w lesie, na łące, lub w
Quinoa Raz!Ci z Was, którzy zaglądają tu regularnie, wiedzą, że lubię bawić się kolorami i tworzyć dania tak
Quinoa Raz!Dziś znów zabawa w kolory, a inspiracją była czerwona fasola z puszki ;) Pamiętacie moją quinoę bordo? To był jeden z pierwszych przepisów na blogu ;) Tym razem
Quinoa Raz!Jak już pewnie zauważyliście mam wyjątkową słabość do "dziwnego" jedzenia. Wszelkie nowości, które mogę jeść są natychmiast przeze mnie testowane i o ile będące obecnie na
Quinoa Raz!Jeszcze nie miałam okazji dodawać, takiego wpisu i na wstępie chciałabym zaznaczyć, że nie jest to reklama. Zwyczajnie postanowiłam
Quinoa Raz!Ciepła sałatka z zielonych wiosennych warzyw z jajkiem to pomysł... Artykuł JAJKA SADZONE NA SZPARAGACH, SZPINAKU I GROSZKU pochodzi z serwisu CookMagazine .
COOKMAGAZINEPochodzi z Boliwii i nie bez powodu nazywana jest skarbem Inków i zaliczana do grupy produktów "superfoods". Komosa ryżowa (quinoa) jest najbogatszym źródłem białka wśród roślin
Smakowity Blog KulinarnyJak Wam minęły święta? Ja spędziłam je tak fantastycznie, że nawet nie zauważyłam kiedy zleciały. Ponadto, były to pierwsze święta Bożego Narodzenia, które spędziłam z moim
Be Fit Be Strong