Przepis na roladki z tortilli z pomidorkami koktajlowymi. Roladki smakują rewelacyjnie, a do tego bardzo ciekawie prezentują się na talerzu. Artykuł Roladki z tortilli z pomidorkami
Przepiski.plInspiracją do jej przygotowania było oczywiście zbliżające się święto zakochanych. Wśród walentynkowego menu nie może zabraknąć składników zaostrzających nam apetyt na ... więcej, nie tylko w kulinarnej
Apetyt na więcej - jadłodajnia dla duszy i ciałaWeekendowe słońce przywołało chęć grillowania, Wam też? Niedługo odpalimy grille i siądziemy na kocach piknikowych i będziemy chillować – najlepiej! Zamiast klasycznej karkówki czy halloumi proponuję Wam
FlymetothespoonDeskę serów zna każdy, ale czy znacie … deskę masła? Zamysł jest banalny – miękkie masełko ubijamy, wykłądamy na deskę i dodajemy smakowite dodatki. Kładziemy na
FlymetothespoonDeskę serów zna każdy, ale czy znacie … deskę masła? Zamysł jest banalny – miękkie masełko ubijamy, wykłądamy na deskę i dodajemy smakowite dodatki. Kładziemy na
FlymetothespoonWeekendowe słońce przywołało chęć grillowania, Wam też? Niedługo odpalimy grille i siądziemy na kocach piknikowych i będziemy chillować – najlepiej! Zamiast klasycznej karkówki czy halloumi proponuję Wam
FlymetothespoonPodpłomyk level master, a zarazem ultra łatwa wersja pierogów. Robicie super szybkie ciasto podpłomykowe, wykorzystujecie przepyszny i kremowy Toczony z czarnuszką – czyli cudowny „serek” z nerkowców
FlymetothespoonToczony z nerkowców marki Wege Siostry to mój ulubiony wegański zamiennik sera. Jest robiony z orzechów nerkowca poddanych procesowi fermentacji żywymi kulturami bakterii. Jest kremowy i
FlymetothespoonZapiekanki Gyros to pomysł na ciepłą kolację lub imprezową przekąskę. Przepis na nie jest prosty, a składniki takie same jak do tradycyjnej sałatki Gyros, więc jeżeli lubicie sałatkę to zapiekanki powinny też wam zasmakować. Zapiekanki Gyros możemy zrobić z jednej długiej bagietki, którą dzielimy na mniejsze kawałki lub z mini bagietek. Bułki smarujemy sosem na bazie majonezu i ketchupu
Danka PichciSałatka, prosta, szybka, tania i bez majonezu. Polecam na śniadanie, kolację, jak również na imprezowy stół. Składniki: (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src
Kulinarne przemysleniaIdealnie kremowa i chrupiąca pieczona kalarepka z kozim serem to wspaniała przystawka albo dodatek do dania głównego. Świetna do podania na brunch razem z innymi potrawami
FlymetothespoonCześć Chicas i chicos! Lubicie tacosy? Chyba nie da się ich nie lubić! Moim ulubionym farszem do nich jest szarpany jackfruit – serio, dla mnie smakuje lepiej
FlymetothespoonJak zwykle jadacie nachosy? Guacamole, salsa i maczanko? Ja rozumiem, że tak jest pysznie, ale może spróbujecie kiedyś je zapiec z serem? Te nachosy pokryte gruba
FlymetothespoonPyszna przystawka, kolacja lub przekąska – idealna do wina! Podpłomyki z ricottą i pomidorkami konfitowanymi pasują do tego trunku idealnie, ale będą też świetne na śniadanie
Flymetothespoon