Mamy już grudzień! Dla tych, którzy już zaczynają poszukiwania świątecznych inspiracji wcześniej niż zwykle na blog powraca zakładka Wigilia i Boże Narodzenie - KLIK
Moje Kuchenne RewelacjeNa święta i nie tylko polecam pyszne kotleciki z łososia z żurawinowym dipem :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldNa święta i nie tylko polecam pyszne kotleciki z łososia z żurawinowym dipem :) Czytaj więcej »
Ana Mari's worldDanie to idealnie wpasowuje się w jesienny klimat, dynia, masło orzechowe, trochę ostrości i świeża makrela. Dlaczego makrela? Zainspirowały mnie ostatnio warsztaty kulinarne pod hasłem #dobramakrela
Niezły MłynekDanie to idealnie wpasowuje się w jesienny klimat, dynia, masło orzechowe, trochę ostrości i świeża makrela. Dlaczego makrela? Zainspirowały mnie ostatnio warsztaty kulinarne pod hasłem #dobramakrela
Niezły MłynekNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE Próbowałaś/eś kiedykolwiek sałatek Insalatissime z tuńczykiem marki Rio Mare? Jeśli nie to koniecznie
Związek na patelniPasta z makreli z wędzonym twarogiem to ostatnio nasz śniadaniowy przebój. Świeżo przywieziona makrela prosto z nad morza (nie ze sklepu) i mój ulubiony serek - wędzony
Bernika - moj kulinarny pamietnikSkładniki: 500 g passaty pomidorowej 300 g pomidorów (podłużnych) lub krojonych pomidorów z puszki 1 ostra papryczka chilli 2 ząbki czosnku 2 puszki tuńczyka w
Qchnia po prostuTreściwa sałatka z tuńczykiem, awokado oraz innymi warzywami. Zapakowana do słoiczka będzie świetnym pomysłem na lunch do pracy. Składniki: op. mixu sałat (np. z sałatą lodową
Lena GotujeMoja ulubiona sałatka, bardzo często robię ją na kolację ,na imprezę lub po prostu na śniadanie. Polana pysznym dresingiem miodowo - musztardowym. Do tego uprażony sezam - wszystko
Swojskie jedzonkoSzybka i łatwa w przygotowaniu kolorowa sałatka ze świeżej rukoli, soczystego i orzeźwiającego granatu, wyrazistego w smaku wędzonego łososia i delikatnej mozzarelli. Polana dressingiem o owocowej
Szalona Kuchnia EwelinySałata polska – kuchnia galicyjska Lokalizacja: Lwów Wydana po raz pierwszy we Lwowie w 1817 roku „Książka kucharska czyli: jasna i dokładna nauka sporządzania potraw mięsnych
Trzeci talerz