Dziś pora na kolejną sałatkę. Tym razem na bazie ryżu. Pyszna, szybka i bardzo prosta w przygotowaniu. Jednak gotując ryż musimy uważać, żeby
Passion of CookingPrzez długi czas nie tolerowałem bakłażana. Rewolucje różnego rodzaju odbywały się w moim organizmie. Było, minęło. Nie zauważyłem nawet kiedy. Po prostu – któregoś dnia nie
Mam To Na WidelcuZapraszam na pyszną sałatkę. Jej przygotowanie nie wymaga dużego nakładu pracy. Powstała z produktów, które w danej chwili miałam po ręką. Połączenie marynowanych warzyw z jajkiem
Tradycyjna kuchnia KasiCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuNajprostsza ,z czterech składników zaledwie ,ale warta spróbowania . Sezon winogronowy trwa ,do dzieła. Składniki: ulubiona sałata ser pleśniowy winogrona granat Układamy na talerzu i gotowe. Smacznego
Ladylaura.Słoneczko dzisiaj pięknie świeciło, przez to miałam dużo energii i sporo zdziałałam w domu. Wieczorem koniecznie muszę pobiegać, pogoda
Zakątek rozkoszy kulinarnychByłoby nieporozumieniem mieszkać w Danii i nie jeść skandynawskich rybek :) Czytaj więcej »
Pasja tworzeniaNajlepiej smakuje z kluskami i roladą Składniki • 1/2 główki kapusty czerwonej • 1 cebula • sok z 1/2 cytryny • 1 łyżka cukru • 2 łyżki margaryny łub kilka łyżek
W królestwie smaków BeatySałatka z pomidorów wspaniała na przekąskę i do obiadu Składniki • 5 pomidorów • 1 cebula • 1 ząbek czosnku • sól • pieprz • kilka łyżek oleju • kilka listków natki
W królestwie smaków BeatyJeśli nie mam pomysłu na warzywo do obiadu , to robię sałatkę z kapusty pekińskiej i pieczarek. Szybko i smacznie. Składniki połowa główki kapusty pekińskiej 10 pieczarek
Eli GotowanieJak mam paprykę to nigdy nie zastanawiam się co mam ugotować . Po prostu biorę ją w rękę ..... i dalej samo jakoś robi się . Dzisiaj to samo
Eli GotowanieI znowu moje ukochane ,rzec by można , zielone pomidory. Nic nie mogę poradzić nie dojrzały a wyrzucić mi szkoda . Pozostają dwa wyjścia - zakisić jak ogórki lub
Eli GotowanieUwielbiam kapustę pekińska za jej delikatność , wszechstronność i krótki czas obróbki termicznej . W surówkach natomiast jest tak wspaniała ,że wystarczy lekko posolić i skropić octem winnym
Eli GotowaniePrzysmak gajowego to trochę pracochłonna sałatka ale warta tego czasu.. Problem ,polega na tym że trudno go przyprawić . Zle przyprawiony jest mdły .Spotkałam kilka sposobów
Eli GotowanieCzerwona kapusta to jedna z najzdrowszych kapust wykorzystywanych na naszych stołach . Można ją jeść gotowaną ,smażoną świeżą również . Jako kiszona spełnia się wręcz idealnie . Jest o
Eli Gotowanie